Tjockis.

Fan! Jag måste verkligen skärpa mig! Jag vill må bra ju så varför gör jag så här?! Visst, jag simmar iaf två gånger i veckan men va fan, jag måste promenera varje dag också. Gör jag det? Nej, det gör jag inte. Jag måste sluta äta skräp så ofta. Gör jag det? Nej, jag äter som fan känns det som, och inte bra saker! Mår jag bra? Nej det gör jag inte! Inte alls faktiskt..

Ursäkta svordomarna men jag blir bara så jävla arg på mig själv! FAN!!

Please help me someone.. I really need help..


Glad tjockis? Skenet bedrar.. Tjockisen är inte alls så glad..


Kommentarer
Postat av: therese

Det är bara att kämpa på, alla dagar har man inte motivation och man orkar inte röra på sig. jag tränar nässtan aldrig längre :(

2009-09-25 @ 07:52:02
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Linda

allt kan ju inte hända på en gång! sluta nedvärdera dig och var stolt för det du börjat göra istället :D (kanske jag med borde göra? :P)

2009-09-25 @ 08:00:57
URL: http://hallonlarv.bloggagratis.se/
Postat av: Angela

På den här sidan kan man skriva upp hur mycket man rör på sig och vad man tränar, och hur lång tid det tog etc etc.. Du kan även sätta upp mål som man har.. Jag använder den för att se hur långt jag kan gå när jag är ute och går med dottern i barnvagnen.. Annars så säger jag som föregående talare.. Allt händer inte på en gång så ta det lungt så ska du se att du snart ser resultat.. =)

Lycka till!



A

2009-09-25 @ 13:16:02
URL: http://trollskogen.blogg.se/
Postat av: Angela

Det r ju bra om jag skriver länken åxo.. =) funbeat.se



A

2009-09-27 @ 17:15:42
URL: http://trollskogen.blogg.se/
Postat av: Camilla

Är ju jättesvårt att sluta småäta..är något jag försöker med själv. Det enda som funkar är att inte köpa hem nåt öht..har jag nåt hemma är jag där och äter hela tiden tills det är slut. Igår satte jag tex i mig det som var kvar av chipset sen ilördags. :/



Ang ny karriär..haha..nån stor bloggerska blir jag aldrig! Jösses, vilken tid det tar att bara svara på alla roliga kommentarer folk lämnar :)

2009-09-29 @ 09:43:12
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0