Premiär!!

Ja, gott folk och min familj! Här kommer en premiär för min del..

Varsågoda, jag ger er videblogg!

Försök 1


 
Försök 2 


Nu har jag bjudit på mig själv så det räcker för en livstid eller två. ;P

Gårdagen.

Haha! Ja, vad ska man säga om gårdagen? ;P Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det blev bra ändå! Roligt hade vi, men man kan iofs inte ha nå annat när man umgås med Mela. ;) Ingen krog men en sjujäkla promenad, för att hitta krogen vi inte gick på. ^^

Vi har nyss gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra, nånsin! Haha, få inga fula tankar nu. ;P Ni får reda på det alldeles snart so stay tuned! :D

Sthlm!

Imorgon åker jag till Sthlm för att umgås med underbara Mela, ända till söndag ska jag vara där! Vi ska börja med en dag på stan med shopping och sånt. ;) På kvällen är det dags för lite gott att dricka och sen en kväll/natt på krogen, antagligen en gayklubb vilket kommer att bli väldigt roligt hoppas jag! :D

Nu är det dags för att packa lite och sen sova!

Vilket ryck!

Snacka om vilket ryck vi fått! Från början sa vi att vi skulle börja städa lite, dammsuga och plocka iordning i köket. Men helt plötsligt satte vi os och rensade bland en massa papper och sånt i datarummet, sen i hallen där jag har huuuur mycket papper, böcker, block och jag vet inte allt! Nu ska jag börja ta itu med skåpet i köket där jag har ännu mer papper, böcker, block och jag vet inte allt.. Claes är i datarummet och plockar ihop lite dataprylar för han är ju ändå aldrig där inne så han tyckte att det var lika bra att städa undan det inför en ev. kommande flytt. ;)

Efter allt detta kanske vi ska ta tag i själva städandet som var tanken från början? :)

Utmaning.

Jag hittade en utmaning i en blogg: Ta den sjätte bilden i den sjätte bildmappen i "Dina bilder" och publicera den i din blogg och berätta vad den föreställer.


Min sjättebild i den sjätte bildmappen är en bild på mina f.d. bäbisar Zelda oh Sally! Jag hoppas att Zelda har det bra där hon bor nu och att Sally har det bra i katthimlen med bl.a. Marwin och Ronja. Puss på er mina sötnosar!



Nu utmanar jag alla som vill anta denna utmaning! Gör ni det så skriv gärna det i en kommentar så jag kan kika. :)

Äppelpaj.

Jag var faktiskt duktig och gjorde en äppelpaj! Mumma. ^^ Här nedan kommer några bilder.

  
  

En trött dag.

Idag är en trött dag känner jag. Började imorse med att jag höll på att försova mig, så trött var jag! Hade sovit igenom alla fyra alarmen från mobilen också. Duktigt Sandra! Kom i tid ändå vilket kändes skönt! Sen när jag kom hem blev det lite vila med Claes som redan kommit hem och tog sig en tupplur. Skönt att få vila ögonen lite. ^^ Nu sitter vi båda här i soffan och bara slöar, han spelar TV-spel och jag tittar på typ. :P

Nej, om jag skulle få upp energin lite grann då! Jag har faktiskt lovat Claes att jag ska göra en äppelpaj så jag ,åste väl gå och börja med den då. ;)

Inget köande.

Storhandlingen gick väldigt bra faktiskt, vi kom nog precis i rättan tid innan alla andra kom! När vi var färdiga köpte vi lotter som vi satt och skrapade, och under dom 5-10 minuterna vi satt där och skrapade våra lotter och tittade på alla kassor blev köerna bara längre och längre! Snacka om att vi hade tur. :)

Nej, nu är det sängen som gäller. Natti natt!

Wild and crazy.

Snart ska jag åka och hämta Claes på jobbet. Varför? Jo för att vi ska vara lite wild and crazy och åka till Willys för att storhandla en aning på denna löningsdag. Kommer säkerligen inte att vara nåååå folk där. ;P Haha! Men men, har man inget annat för sig så. ;)

Värmeljus.

Vi har börjat mysa till det med värmeljus här hemma på senaste och det kan jag väl tacka min äldsta systerdotter lite för. :) Hon samlar nämligen på behållarna efter ljusen brunnit ut för att det är nån tävling i skolan, och nog ställer moster upp och hjälper henne! ;)

 
 



Edit: Om någon känner sig sugen på att donera är det bara att hojta till. Om dom är ihopknycklade eller inte spelar ingen roll. ;)

Sprucken plan.

Min plan igår gick inget vidare, den där om att sova konstigt igen så att armen skulle vara återställd idag. Men så blev det ju då inte. Har lika ont idag och det känns inte bra alls.. :(

Make my pain go away!!

Tänkte testa.

Jag tänkte testa detta med att mobilblogga. :) Sitter på lunchrast nu och har fem minuter kvar ungefär. Jag har nämligen lite VFU att ta igen och det gör mig inget, ungarna är ju rätt så härliga. :) Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av rasten. :)

Värk.

Nej, nu är det sängen som gäller. Får se hur det kommer att gå att sova när armen värker hela tiden.. :( Om jag har tur kanske jag kan sova konstigt inatt igen för att göra om allt så det blir bra igen? Troligtvis går det inte men jag kan ju alltid hoppas.. Jävlar om det gör lika ont imorgon när jag vaknar!

God natt.

Flytta hem!

Nu ska jag berätta en liten sak för er, eller liten och liten. :P Jag och Claes har kommit fram till att vi ska flytta hem! Jag mår inte så bra här nere och orkar knappt med skolan. Jag kommer att må bättre när jag kommer närmare min familj och Claes längtar hem för att han kommer att kunna åka och fiska när han vill i alla sjöar som finns runtomkring. ;P Så nu är planerna att flytta hemåt så snart som möjligt men först måste Claes hitta ett jobb där hemma sen är det nästan fritt fram! Jag ska ta uppehåll nästa termin för att sen till hösten fortsätta min lärarutbildning i Falun är det tänkt. Jag ska också söka jobb så jag får nån inkomst, annars kanske jag får leta på en kurs eller så att gå för att få lite inkomst.

Helst skulle vi vilja ha ett hus på en gång men det beror på jobb och så för att kunna köpa hus måste man ta lån och för att ta lån måste man ha jobb, typ så. Men drömmen om ett hus kommer att bli mer verklig när vi flyttat hem iaf än om vi skulle bo kvar här i Eskilstuna.

Hofors kommun, here we come! ;)




Sovit konstigt?

Aj! Jag måste ha legat på nå riktigt konstigt sätt inatt för jag har jätteont i vänster överarm.. Blir nästan så att jag domnar bort i handen också.. Riktigt mysko och inte skönt alls! Armen används ju till rätt mycket liksom så det är svårt att bara låta den vila.. Känns nästan lite som om den kanske skulle behövas vridas på rätt plats eller så, knaka till! :(

Dansbandskampen.

Liksom, ja, hur gamla är jag och Claes egentligen?? Vi sitter nu och tittar på Dansbandskampen och diggar med och har åsikter, vi har även tankar på att snart gå och lägga oss. Pensionärsvarning or what? ;)

Lyxmat.

Snart ska jag börja med mat, lite "lyx" så här på lördagskvällen. :) Ikväll bjuds det på potatisgratäng och fläskfilé! Egentligen är jag för trött för att sätta igång med det eftersom det är en sån process, tycker jag iaf, men jag måste då jag lovade Claes detta igår men det blev för sent.

Aja, in i köket med mig! :P



Edit: Nu står gratängen i ugnen och det luktar sååå gott! Massa vitlök. ;)

Lång lugg no more.

Gud så skönt! Jag var och klippte luggen nyss så nu kan jag se nåt igen. ;P Den var riktigt lång, som ni ser på bilderna nedan, och störande. I'm like a new person now! :D

Jag - 21/11 2008.

Today I look like this.






Grattis Mela!

Grattis på din 27e födelsedag älskade Mela! Hoppas att din tid hemma i Östersund blir kanon!

 
 

Man kan inte annat än att älska denna underbara människa!

Guitar Hero!

Vi var och köpte Guitar Hero i fredags och vet ni vad? Jag är helt såld! Trodde aldrig att jag skulle spela Guitar Hero, gitarr liksom, det är inte alls jag. Men oj vad roligt det var! Och vet ni mer? Jag är inte helt dålig på det heller. ;) Dock håller jag mig till den lätta nivån, bara tre knappar att hålla reda på. Haha! Men snart måste jag väl avancera till en knapp till då jag spelat ut den lätta nivån.. *Nervös*

Nej, nu ska jag bli rockstjärna igen för en stund! See ya!

RSS 2.0