Löshår.

Jag är med i en tävling hos Linda där man kan vinna löshår! Jag skulle sååå gärna vilja ha det! :)


Äntligen!

Äntligen kan jag använda min laptop som vanligt, tacka vet jag mer RAM-minne!

Bloggtorka.

Som ni alla kanske har märkt har jag inte bloggat på jag vet inte hur länge. Anledningen till det vet jag inte ens själv, jag har haft massor att skriva om men lusten har inte funnits där helt enkelt. Jag ska nog lägga bloggen lite på is tills jag har hittat den där lusten igen.

På återseende, hoppas jag iaf.


Sandiie tävlar!

Wysteriia har en tävling där man kan vinna en goodiebag! :)Det man kan vinna är:
Klänning från Chicy.se - Sjal från H&M - Solglasögon från Solbrillor.se - Väska från Ingelita - Lip plumping shimmer enhancer lip gloss i färgen Sweet Melody (rosa), Lösnaglar , Lösögonfransar och fyra nagellack från Depend.


TÄVLINGEN AVSLUTAS 25 SEPTEMBER KL 22 så glöm inte att vara med du också. :)

Yearbook yourself!

Jag hittade en rolig sida förra veckan, nämligen www.yearbookyourself.com. Där kan man se hur man skulle se ut i en Yearbook olika år. Riktigt roligt faktiskt! Jag tänkte visa fyra resultat hur jag skulle se ut. :)

1964


1976


1978


1984


Snygg jag är va? ;)

Fiskefantaster?

Nu ska vi gå och sova, min älskling och jag. Vi ska nämligen upp tidigt imorgon bitti för att åka och fiska. ^^ Hoppas bara att jag slår mitt personbästa då. Vad tror ni om det? ;)

Billig bensin.

Haha! Läste nyss detta på Aftonbladet, fatta vad roligt, fast illa för nissen som gjorde felet. ;) Synd bara att det inte händer där man själv bor.. Tänk vad härligt om bensinen alltid var så billig. Önsketänkande, jag vet. :)

Gjort nytta.

Nu har jag varit duktig. Jag har dammsugit lägenheten och gjort fint i köket. Härnäst ska jag fixa lite i badrummet samt gå ut med lite sopor. Nu kan jag känna mig till freds en stund, känna att jag faktiskt har gjort nån nytta. ^^

Lär dig hantera din digitalkamera.

Justja, har ju glömt att meddela att jag anmälde mig till kursen, ni vet den som handlade om att lära sig hantera sin digitalkamera. Onsdagen den 10 september börjar kursen, jag ser verkligen fram emot det! :)

Regnbåge.

I lördags var jag, Claes och ett par vänner vid namn Anna och Jimmy och fiskade i Åkers Styckebruk. Vi åkte från Eskilstuna strax efter 05.00, det var väldigt jobbigt att kliva upp 04.30 när klockan ringde..

Claes har ju länge tjatat på mig att jag också ska börja fiska så vi har en gemensam hobby. I lördags tänkte jag väl testa det då, eget fiskekort och allt fick jag. :) Jag och Anna bottenmetade hela dagen medan Claes och Jimmy flugfiskade mest.

Nu till det roliga! Anna fick två fiskar, Claes fick tre, jag fick en och Jimmy fick ingen! Gissa vem som fick störst fisk då? ;) Yes, det var jag! En regnbåge på 4 kg minsann! Jag slog både Claes och Jimmys personbästa på regnbåge, det ni. Snacka om att jag var stolt. Nu vill jag fiska fler gånger, undrar om vi ska åka i helgen kanske. I'm hooked så att säga ;P


Meddelande.

Vill bara meddela att jag lever. Svårt att tro va?


RSS 2.0