Uppdatering - Jag lever!

Här kommer en liten uppdatering:

* Flyttat helt till Hofors, Eskilstuna är ett avslutat kapitel när vi i förrgår lämnade in nycklarna till den lägenheten.
* Har inget internet i nya lägenheten än (inte heller då nån hemtelefon), inte heller några TV-kanaler.. :(
*
Extrajobb är på gång, var på en el-kurs igår så jag kan börja jobba snart!
* Jag får typ aldrig köra bil då Claes ska köra vart vi än ska.

Ja, det var väl allt jag kunde komma på just nu.

Överraskad!

Glömde att berätta en sak igår. Det var så att jag och Claes skulle åka ner på stan för att uträtta lite ärenden och första stoppet var MdH. I en korsning vid skolan ser jag en bil som det står Högskolan I Gävle på och det tyckte jag var lite roligt eftersom jag gått där. Sen när jag tittar närmare ser jag föraren av bilen och det var en kompis från Torsåker/Hofors! Vad är oddsen liksom?! Haha! Glad blev jag iaf och hoppades på att jag skulle få tag på henne. Jag ringde två gånger men fick inget svar och jag antog att det var för att hon såg så vilsen ut, för det gjorde hon och passageraren. Jag gick in på skolan för att göra det jag skulle och då ringde hon upp. :) Dom skulle in på MdH för att dom är studentinformatörer åt HiG och det var tydligen nån sorts "mässa" med högskolor från hela landet. Jag fick träffa henne iaf, och guida till parkering, och det var trevligt! Vet inte hur längesen vi träffades men nu kan det bli oftare då vi flyttar imorgon! *Längtar*

Nu ska jag återgå till packningen.

Heldagsjobb.

Idag har vi packat hela dagen och det känns i kropp och huvud kan jag säga! Fy satan vad trötta vi är.. Planen var ju att vi skulle flytta imorgon men vi har skjutit fram det till torsdag ist. På så sätt får vi mer tid på oss att packa det sista, skruva isär saker och så. Vi hinner även måla en vägg i vardagsrummet då vi var tvugna att åtgärda ett hörn där katterna rivit massor på. Och hörnet är såklart kopplat både till vardagsrummet och hallen.. Men vi ska försöka få det att se så bra ut som möjligt med så lite gjort som möjligt. :P

Justja, var ute och åkte en sväng nu ikväll. Fortfarande inte jag som kör. :P Känns jättekonstigt att bara sitta bredvid! Skittråkigt rätt ut sagt, jag är van att ha kontrollen ju. ;)

Packa inför flytt.

Nu ska vi gå och sova så vi orkar upp imorgon, vi ska nämligen packa typ hela dagen och skruva isär saker och ting då vi ska flytta på onsdag. *Längtar* Får se om vi kan slippa städningen sen också om nästa hyresgäster går med på det, jag menar, dom får ju ändå komma in två veckor tidigare, utan att betala hyra!

God natt!

Passagerare.

Nu ska vi åka och panta och handla lite och gissa vem som ska köra? Inte jag iaf. ;)

I love this day!

Körkort idag!

Jag är så glad! Och jag är så stolt också! Anledningen till detta är att Claes klarade sitt körkort idag! Imorse hade han uppskrivningen och kvart i två hade han uppkörningen. Gissa om jag var nervös idag?! Haha! När han kom hem efter körningen och viftade med sin lapp blev jag så glad att några glädjetårar kom fram. ^^

Fan vad jag är glad!!


Min älskling är så duktig! :)

Klippa klor.

Haha! Jag tror att vi måste klippa klorna på Freja typ omgående. För det första känner vi att det är dags och för det andra hör vi att det är dags. ^^ När hon går på parkettgolvet låter det som om hon har klackskor på sig eller nåt. Låter rätt roligt när hon spatserar över vardagsrummet. ;P Tacka vet jag Stellas klor som inte alls blir så där vassa då hon är vuxen.
Tvätta.

Jag gillar inte att ha den tidiga tvättiden men vad ska man göra? Bra iofs att komma upp i tid. ;) Skönt att få allt tvättat utifall vi får flytta snart! Åh vad jag hoppas!


Idag kan bli den bästa dagen på länge för övrigt!! :D

Knäckebrödsblogg?

Ofta när jag bloggar blir det korta inlägg om ingenting egentligen. Jag skriver nästan aldrig nå djupa inlägg om vad som händer runt om i världen och inte heller skriver jag inlägg om mode och kläder och sånt. Jag är nog, vad så många nämner vid, en knäckebrödsblogg i en negativ mening. Jag skriver när jag känner för det och skriver vad jag känner för.

Dagens bloggeri känns som att allt handlar om att få jättemånga läsare och bli stora välkända bloggar annars är det ingen idé att blogga - flera inlägg per dag och måste hänga med i svängarna gällande allt mellan himmel och jord bara för att liksom, vare sig man vill eller känner för just det. I och med det tycker jag att den personliga charmen försvinner i bloggandet.
 
Är det verkligen så negativt att skriva en knäckebrödsblogg?


Petra Mede.

Melodifestivalen drog igång idag ja. Att den skulle börja idag fick jag reda på för några dagar sen bara, så mycket koll har jag, eller är det inte lika stort längre så man får mer info? Iaf, förut har jag tittat på det och följt det med förtjusning. Nu sen jag fick reda på att det skulle börja fick jag även reda på att Petra Mede skulle vara programledare och jag kan verkligen inte med henne! Hon är otroligt dryg och passar inte alls till det där.. Jag har bara sett tio minuter av det ungefär men det räcker! Sen blir ju bara bidragen värre och värre för var år (jag menar, lyssna bara på Caroline af Ugglas som jag ramlade in på).. Nej, jag ska nog sluta följa Melodifestivalen för det börjar spåra ur!

Någon mer som tycker som jag?

Appear.

Claes blev så glad att det fanns saft att dricka till maten ist för vatten ikväll! Han tog med sig en flaska med Fun Light Appear och ställde på bordet. Efter maten blev jag så sugen på saften och tog därför tre stora klunkar ur flaskan. Min första tanke vid första klunken var att så här starkt brukar inte Claes vilja ha men drack ändå två till för jag brukar gilla lite starkare. Men dom två sista klunkarna var för starka för mig! Då trillade poletten ner, det var ju inte färdigblandat utan det var koncentrat! Shit vad äckligt det var och brände en aning i halsen (bränner fortfarande lite då och då).. Claes bara skrattade och skrattade och skrattade och tyckte att jag borde ha förstått att det var koncentrat. Jag blev sur för att han inte varnade mig när han såg att jag tog upp flaskan och var på väg att dricka. :P

Nu kommer jag att ha svårt för att dricka den saften på ett tag. ^^


Borta bra men hemma bäst.

Skönt att komma hem idag kan jag lova! Som alltid iofs. :) Borta bra men hemma bäst trots att Torsåker är som mitt hem. Ska bli skönt när vi har flyttat till Hofors, längtar faktiskt vilket kan vara konstigt då jag egentligen inte gillar den orten. :P

Nu är det dags att sova (i min egen säng!!) för imorgon ska jag jobba 3,5 timmar. Blir liiite pengar iaf och det är bättre än inget. :)

God natt!

Torsåker.

Nu är jag i Torsåker! Åkte hit upp idag, ensam. Claes ville vara hemma och plugga teori till körkortet vilket jag förstår. Så nu är jag alltså här och ska väl vara så till fredag skulle jag tro.

Imorgon ska vi först lasta ur allt jag har i bilen upp i lägenheten och efter det ska bilen lämnas in på lite reparation. Senare på dagen ska jag och min ena systerson baka muffins, det bestämde vi nu ikväll. :) På torsdag är det dags för att besikta bilen vilket jag är nervös för.. Jag vill så gärna att den ska gå igenom! Efter besiktningen ska ska jag och pappa åka till Valbo och Gävle. Jag ska in på IKEA för att köpa en hatthylla som jag sen kan skruva upp i lägenheten. :)

Nej, nu ska jag ner till min andra syster för att äta räksmörgås. :D

RSS 2.0