Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Tänkte bara önska er alla det nu för senare går det inte för jag och Claes ska gå och sova nu. Nej, jag skojar inte, vi ska verkligen gå och sova nu. Denna dag/kväll som vilken som helst, ja, pensionärsvarning igen då. ;P Efter att ha jobbat hela dagen känner jag att jag är värd att sova. :D

God natt!

(Oj, årets sista inlägg! Mitt nyårslöfte är att vara mer aktiv på bloggen, så nu vet ni det!)

Hundens och kattens dagbok.

Haha! Jag hörde detta när RIX Morron Zoo hade fått mail om Hundens och Kattens dagböcker. :) Riiiktigt roande måste jag säga! Speciellt när dom tokarna skulle förmedla det till lyssnarna. :P Ni kan lyssna på det klippet HÄR om ni vill.

Hundens dagbok: 

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!


Kattens dagbok:

783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag eventuellt äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.


På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar varenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


Vinna?

Ibland har man huvudet på skaft! Jag var med i en tävling hos Stefan och jag var en av dom tio som svarade rätt på gåtan han ställde. :) Det man kan vinna är en helt ny design efter sina egna önskemål, gissa om jag vill vinna det?! Som jag skrev i min önskelista så önskar jag mig en ny bloggdesign!

Jag tog bort min gamla design igår, som ni antagligen kan se, för att det kändes inte som jag nå mer. Jag fick då en enklare design av M i m m i s | D e s i g n som gav bort dom som ett alternativ till blogg.se's standardmallar.

*Håller alla tummar jag har* ;)


Snörvel.

Borta bra men hemma bäst! Oavsett var man har sitt hem. Vi kom hem från Torsåker igår och vi har haft det jättebra! Men det var otroligt skönt att få komma hem till sitt eget. Sin egen säng, sitt eget täcka och sina egna kuddar, t.ex. ^^ Det enda negativa med Torsåkers-vistelsen är förkylningen jag drog på mig.. Oväntat? Nej, kan jag inte påstå. Men men, hoppas att den inte blir värre bara men det verkar inte som så. *Peppar peppar ta på trä*

Nej, nu måste jag göra iordning mat och sen mig själv, jag börjar jobba klockan 12 och slutar 18.30 (än så länge).

Poker Face.

Jag har blivit beroende! Av vad? Jo, Lady Gaga's nya singel Poker Face. :) Helt underbar är den, enligt mig iaf. ;P


Jobba jobba jobba!

Nu har jag nästan nyss kommit hem från jobbet, oj vad folk det var idag också! Men på kvällen får man nästan slåss om kunderna. ;P Imorgon var det alltså tänkt att jag skulle jobba 08.00-14.15 men dom frågade om jag kunde jobba till 19.00 ist och visst kan jag det! Blir mer pengar till mig. ;) Kommer dock att bli jobbigt med ett 11-timmars-pass men det får gå. Justja, fick ju ett pass på tisdag också, 07.00-12.00. Kommer att sluta lagom så jag hinner hem och äta något innan vi ska ta vårt pick och pack för att åka hemåt. :)

Nej, nu är det sängen som gäller, jag är sjukt trött!

Julhandel.

Shit vad folk det var igår! Fick nästan inte en enda lugn stund. Skönt att jag själv slipper julhandla. :P Undrar hur mycket folk det kommer att vara idag då? Jag kommer snart att få reda på det då jag börjar 13.00, jobbar till stängning idag så jag kommer väl hem mellan halv tio och tio ikväll.

Nej, nu måste jag göra mig iordning innan jag ska åka.

Tro det eller ej!

Håll i er! *Trumvirvel* Jag ska jobba imorgon! Och på söndag! Och på måndag! Haha, det ni. ;P Nån kommer att få lära upp mig igen tror jag, kommer knappt ihåg hur man gör.. Men men, hoppas att jag klarar av det iaf. :)

Lördag: 12.00-19.30
Söndag: 13.00-21.15
Måndag: 08.00-14.15

Så ser mina tider ut än så länge iaf. Liiite pengar får jag i januari alltså, skönt det.

Syster Malin.

Jag "lurade" på min syster Malin att läsa vårt arbete, ååh så glad hon blev. ;P Haha! Vi får se om hon ringer upp snart då, var ju ett litet tag sen jag skickade över det. Jag vill veta om vi är helt ute och cyklar eller om det låter helt okej för en utomstående.

Tack Malin för din hjälp, lav ya a lot! ♥



Edit: Hon kom inte åt nånting på internet så hon kunde inte läsa nu ikväll men skulle göra ett nytt försök imorgon bitti. :)

Den ena efter den andra.

Nu har jag äntligen postat min hemtenta! Känns otroligt skönt måste jag säga! Får jag komplettering så får jag, det har jag nästan ställt in mig på. Men men. Bättre det än att inte ha lämnat in nån alls, right?

Det jag ska göra nu är att sätta mig och läsa igenom tentan jag och min klasskompis skrivit, jag ska skriva mer inledning och fixa till den så att den blir sammanhängande. Sen ska jag leta på nån stackars sate som ska få läsa igenom den och komma med konstruktiv kritik. ;P Någon som känner sig manad? :D

Read aloud.

Jag gillar inte att kliva upp så här tidigt, men måste det ibland ju. Nu ska jag sätta igång och plugga igen. Ska nog läsa in mig på lite engelska verser och en bit ur en bok, vi ska nämligen ha högläsningstest för läraren. Snällt att vi får läsa in oss iaf så det kommer att låta liiite mindre dåligt. ;P Om jag hinner ska jag även fortsätta svamla på min hemtenta.


Kastar in handduken.

Nej, nu ger jag upp! Jag har fått ihop tre sidor och dom sidorna är dom jobbigaste, enligt mig iaf. Dom två resterande sidorna som ska skrivas gör jag imorgon för det är "bara" eget svammel som fattas. Mycket enklare då man inte måste ta hänsyn till litteratur. Huvudet är jättetrött nu, ögonen svider och ryggen värker. Kan det bli bättre efter en hel dags pluggande? :P

Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling. ^^

En till tenta.

Nu ska jag sätta mig och skriva en tenta som ska vara 5-6 sidor lång, men det ska väl gå bra! Får se hur länge jag sitter ikväll, till tio eller elva kanske. På den tiden hoppas jag att jag har kommit en bra bit annars har jag tid på mig imorgon också. :)

Barnkulturstudier.

Jag är så trött! Skulle egentligen klivit upp klockan sju men jag lång en timme längre än så.. Nu är jag iaf äntligen uppe så nu är det väl dags att ta tag i pluggandet då.

Dockor förr och nu - here I come!

Snoddas.

Snart är jag färdig med Snoddas, bara glasyren som ska göras och smetas på. :) Jag funderar på om jag verkligen behöver baka nå mer sen, vi har ju ändå två tårtor och så Snoddas. Pepparkakor finns det också! Men, ja, After Eight-kakor är ju goda. ^^ Vi får se hur jag gör.

Tillbaka in i köket nu!

Utmärkelse!

Bättre sent än aldrig, here we go:

Jag har fått en Award för min blogg av älskade Mela!


De som får utmärkelsen kan kopiera reglerna och Awarden.

1. Din uppgift blir nu att själv nominera 5 andra bloggar som du själv uppskattar.
2. De som mottagit awarden, och vill skicka vidare, skall lägga upp en bild på den.
3. Länka till bloggen du fick den ifrån.
4. Ge den vidare till fem andra bloggare & länka till deras sidor.
5. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så att de vet att de fått awarden.

Jag vill nominera:
Wysteriia
Bimbo Boy
Joel
Larven
Mela


Ströbröd.

Åh vad jag fick mycket bakat nu ikväll! *Ironisk* Jag hade ju glömt bort att ströbrödet var slut så jag måste vänta till imrogon bitti för att gå och handla och baka då. Men tårtan blev gjord iaf! Alltid något. ;)

Aja, nu ska jag fortsätta att slöa i soffan! :)

Baka massor.

Nu ska jag gå och baka en massa gott till "kalaset" imorgon. ^^ Det ska bli tårta, Snoddas, Toscakaka och ev. After Eight-kakor. Om ni har tur kanske jag bjuder på några bilder sen. :)

Present!

Ooh! Jag har fått en present idag! *Happy* Jag fick åtta Triss-lotter av Claes och svärmor. :) Jag vann på tre av dom och jag lyckades få ihop 125:- så fem nya lotter blir det väl sen då. :)

Min födelsedag idag!

Idag är ingen vanlig dag för det är Sandiies födelsedag! Hurra hurra hurra! :D



Idag fyller jag alltså 24 år, för er som missat det. ;P Inget speciellt händer idag för jag ska snart iväg till min VFU-plats och ta igen det sista sen ska jag och en kompis plugga lite och till sist ska jag hämta Claes som har körlektion. På kvällen händer inte heller nå speciellt, inte ens nån speciell mat blir det. Haha! Vilken födelsedag, jag säger då det. :P

Krypa till kojs.

Nej, nu är det väl kanske dags att krypa till kojs då. Börjar ju bli lite smått trött och Claes ligger redan i sängen och ropar på att jag också ska lägga mig. :)

När jag vaknar är jag inte 23 år längre utan 24! Shit vad gammal jag börjar bli. ;P

Imorgon torsdag 11 december = min födelsedag!

Snart födelsedag!

Imorgon är det min födelsedag! Så nu hoppas jag att ni har postat presenterna från min önskelista så dom hinner fram till imorgon. ;P Skämtåsido. Det blir fika på lördagen iaf, jag och Claes slår ihop våra "födelsedagskalas" då han fyller år på onsdag nästa vecka. Blir smidigast att slå ihop det, mindre disk. ;) Haha!

Nej, nu ska jag sätta igång med mat, vad det nu ska bli.. :/

Tävling.



Jag är med och tävlar om en fotografering hos BAGO, Var med och tävla du också!
http://www.bago.se
http://bago.blogg.se

Fatta vilken födelsedagspresent det skulle bli, lite i efterskott liksom. :)

Children's literature.

Nu har jag precis läst ut Winnie The Pooh, jag älskar den lilla björnen, även på engelska. ^^ Jag har halva Narnia kvar också - The Lion, the Witch and the Wardrobe. Kanske ska ta den nu när jag ändå är på gång? Eller så kikar jag på filmen så har jag iaf läst halva boken och sett filmen. ;P

1 år!

Grattis på ett-årsdagen min piercing! Idag var det nämligen ett år sen jag åkte till Sthlm för att möta Mela som hade lurat i mig att jag skulle pierca mig. ;P Haha! Nej då, jag blev så nöjd och jag har aldrig ångrat mig! Men nå fler blir det inte iaf. ^^


Nästan direkt efteråt, dock spegelvänt.


Jag i min helhet med piercingen.

Mystiskt försvinnande.

Idag ringde en man som ville titta på lägenheten och frågade om det gick bra på en gång för han var ungefär utanför, visst sa jag! Han hittade inte riktigt så jag tittade ut genom fönstret i köket och såg honom. Sen lotsade jag honom och gick till datarummet för att titta ut genom fönstret där och såg honom gå in på gården. Det konstiga är att han kom aldrig hit! Jag tänkte att det skulle plinga på dörren vilken sekund som helst efter att han gått in på gården, men nej då. Liksom, vart tog han vägen? Han ringde inte igen och jag kunde inte ringa till honom då han ringde från dolt nummer.

Weird!


Stella och Freja.

Jag måste ju ha dom sötaste katterna, så är det bara! Kom inte och säg emot nu. ;P
 
 
Stella


 
Freja

Önskelista.

Önskelista:

•  How I Met Your Mother Säsong 1 
•  How I Met Your Mother Säsong 2

•  En klocka
•  Ett kamerastativ
•  Nintendo Wii
•  En laptop
•  Ugly Betty Säsong 1
•  Ugly Betty Säsong 2
•  En ny bloggdesign
•  En ny BH eller två som sitter som gjutet
•  LG KU990 

Detta var allt jag kom på just nu, listan kommer kanske att fyllas på då och då så glöm inte att kika till den titt som tätt. ;)

En vecka kvar!

Idag är det precis en vecka kvar till jag fyller år! 24 år gammal blir jag, inte långt kvar till pensionsålder, som jag för övrigt håller på att träna inför. :P

Så nu vet ni att ni har en vecka på er, kära läsare, att hitta den perfekta presenten till mig. ;) Haha!

Lägenheten.

Ojojoj! Nu är det riiiiiktigt fint här hemma! Känns otroligt bra. :) Nu ska jag bara försöka hålla det så här också. ;P Åtminstone till nästa torsdag då jag förhoppningsvis får lite besök - på min födelsedag! :D

Anledningen till att jag fick sånt ryck idag var att det är en som ska komma och titta på lägenheten lite senare och då vill jag ju inte att det ska se ut som hej-kom-och-hjälp-mig liksom. Så nu äntligen kan jag pusta ut ett tag innan hon/dom kommer och kikar.

Huvudvärk.

Nej, nu ska jag och min huvudvärk gå till sängs. Hoppas på en lika effektiv dag imorgon som idag! Finns massor mer att göra här hemma plus lite till.

God natt!

Julfint.

Idag gjorde jag som sagt lite juligt och här kommer några bilder. :)






Lite juligt.

Nu känner jag mig lite stolt och duktig! Jag har nämligen putsat fönsterna i vardagsrummet samt satt upp lite juliga gardiner. ^^ Nästa steg är att fixa till vardagsrumsbordet så jag kan lägga dit den röda juliga duken. ;) Måste nog fixa lite mat nu också, dels lite lunch till mig och sen göra lasagne som vi ska äta till kvällsmat. Efter matlagningen ska jag nog ta tag i kökets fönster och sätta upp nya gardiner där också!

I'm inspired! :D

RSS 2.0