Deadline.

Dagen börjar gå mot sitt slut och kvällen tar vid. Denna kväll ska spenderas i soffan med älsklingen. Vi ska se en film som heter Deadline, hoppas att den är bra. Popcorn och saft ska nog kunna ordnas också för att få lite extra myskänsla.


På återseende.


Söndag.

Lagom rolig söndag idag, mulet och regnigt. Perfekt för disk, städ och tvätt, eller hur? Jag ska fortsätta med disken som jag påbörjade igår, inte så mycket kvar nu tack å lov. Efter det är det väl dags att ta tag i resten av lägenheten, plocka undan, dammsuga och så. Justja, får inte glömma att plocka ihop smutstvätten då vi har tvättid klockan 13.

Oh happy day.


Less.

Det är så mycket jag är less på för tillfället.. Uscha..

Aja, in i köket för att besegra diskberget..

Privat.

Min privata blogg är nu uppdaterad..


Vardagslyx.

Ibland måste man ju unna sig lite vardagslyx, eller hur? Började redan i skolan då vi fick lära oss lite grepp för ryggmassage, både ge och ta. Åh vad skönt det var att få massage! Om jag fick skulle jag ligga kvar där ännu och bli masserad. Vardagslyxet fortsätter nu med filmen Avatar och till det serveras glass, chokladsås och maränger! Synd att det inte blev nå jordgubbar men man kan ju inte få allt här i livet. Kanske tar lite banan ist, det är ju också gott.


Affirmation.

Jag har precis formulerat min alldeles egna affirmation. Nu ska jag bara försöka säga den flera gånger om dagen till mig själv.

♥ Jag, Sandra, är nöjd med mig själv precis som jag är. Jag är trygg i mig själv och mitt självförtroende och min självkänsla blir bättre och bättre för var dag som går. ♥


RSS 2.0