Maskerad.

Imorgon ska jag och Claes iväg på 30-årsfest och det ska vara maskerad.. Hilfe! Vi har absolut ingen aning om vad vi ska klä ut oss till. Jag behöver alla förslag ni kan komma på, snälla?! :D Helst ska det vara en duo men om det inte går så får vi klä ut oss var och en för sig själv så att säga. Justja, det ska ju inte kosta så mycket utan helst ska det vara saker vi kanske har hemma redan, dock har vi inte så mycket så det kan bli svårt. Men men, nån krona kan vi lägga ut såklart men inte flera flera hundra.

Så vad väntar ni på? Gnugga geniknölarna och ös på med förslag! :D


Barnvakt.

Jag har varit bosatt i Torsåker i två dygna snart och varit barnvakt, jag kliver av mitt skift ikväll. ;) Jag tyckte så synd om om mina två syskonbarn som skulle behöva vara på fritids och dagis på deras påsklov så jag erbjöd mig att vara hemma med dom onsdag, torsdag och fredag. Sen kom jag ju på att jag har vattengympa på fredagar så tyvärr får dom gå på fritids och dagis imorgon men det gör väl inte alltför mycket för dom hoppas jag. :)

Då min svåger fyller år på lördag, 30 dessutom, så bakade jag och kidsen lite igår. Det blev jordnötsrutor och dom är så gudomligt goda! När Elin kom hem gjorde vi småkakor (Garbohattar) och idag ska jag och kidsen baka ytterligare småkakor - hallongrottor. Mums mums. :)

Snart är det väl dags att titta efter nåt att äta till lunch, undrar vad det blir. Hmm, alltid samma bekymmer vart man än är.

RSS 2.0