Checklista.

God morgon!

Jobbigt att vara vaken så här tidigt, och ja, det är tidigt för mig speciellt när jag är ledig. ;P Snart är det dags att sätta igång här hemma; städa undan en aning, packa väskan och sen duscha för att sist hoppa in i bilen och köra hem till Torsåker!

Jag ska nog skriva en checklista så jag verkligen får med mig allt jag ska. Vissa saker får jag bara inte glömma!

Bara att sätta igång då antar jag!

Framtiden.

Hur ska man göra om man inte känner att det yrket man håller på att utbilda sig till inte är riktigt rätt? Hur ska man göra om man egentligen inte vet vad man vill pyssla med i framtiden? Hur ska man göra om man är så kluven som jag är?

Jag blit galen av allt tänkande! Jag orkar inte mer!

Helgen i bilder.

Orkar inte skriva nåt om helgen just nu så ni får bilder ist, dock inte riiiiktigt alla. Lite måste vi ju hålla för oss själva. ;P

Tack Mela för en rolig helg! Puss på du!

Huvud- och ögonvärk.

Jag har så ont i huvudet och i ögonen, orkar inte stirra på skärmen eller i böcker för det blir bara värre. Tyvärr måste jag det då man som lärare har massor att planera till lektionerna och det är inget lätt jobb inte, det har jag nu märkt! Värre blir det när det handlar om saker som jag inte är sådär jätteintresserad av om jag ska vara ärlig.. Imorgon ska jag prata om fem stycken träd, dock inte så mycket men det räcker. Gaah!

Ajaj vad ont det gör.

Tatuering!

Jag har kommit på en idé till en tatuering. *Glad* Så nu undrar jag om det finns någon där ute som kan rita och skulle vilja hjälpa mig med att designa tatueringen? Jag kan inte rita alls så jag ger mig inte ens på det trots att det inte är nå avancerat jag vill ha.

Hör av er! :D

Bröllop!

Jag vill så hemskt gärna gifta mig! Inte bara för giftandets skull utan jag vill gifta mig med ♥Claes♥ då han är mitt allt och jag vill leva resten av mitt liv med honom! Tänk ett härligt sommarbröllop 2009, borgerligt ute på nån fin plats här i Eskilstuna, enkelt men ändå romantiskt. Jag längtar efter att få skicka ut fina inbjudningskort till familj och närmaste vänner. Planera inför sin stora dag med den man älskar mest.

Och vilken sporre att försöka gå ner i vikt till det också så jag skulle känna mig ännu finare och ännu mer glad!

Men men, jag får väl bara drömma vidare antar jag.. *Suckar*

Älskade Mela.

Jag är så glad! Min älskade Mela kommer med största sannolikhet och hälsar på mig nästa helg! Lördag till söndag blir det, åh vad roligt vi ska ha! Shoppa, äta och dricka gott, sminkkurs och fota en massa ska vi nog också göra. :)

Mela är typ den bästa som finns så jag längtar som tusan att få träffa henne igen!


Mensvärk!

Alltså, gaah! Jag blir galen, jävla mensvärk! Har aldrig haft så här förut.. Det gör ont..

Tips för att lindra det?

Tävling!Jag är med och tävlar om en fotografering  med Therese helt gratis!

I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1-2 timmars fotografering, i göteborg.
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
Klicka här för att delta!

Det mest perfekta måste ju vara att det finns möjlighet att fota här hemma i Eskilstuna, OM jag nu skulle vinna. :)

Lösenordsskyddad.

Jag har skapat en till blogg, en underblogg så att säga. Ett ställe där jag kan skriva av mig om sånt jag inte vill att hela världen ska veta, på ett ungefär. Jag har lösenordsskyddat den så om ni känner att ni är en av dom som ska få tillgång till den så hör av er och vi får se om jag godkänner dig. ;P

VFU.

Trött i huvudet ikväll kan jag lova. Brukar bli så efter första dagen på VFUn och det kommer att ta några dagar att vänja mig antar jag. Alla dessa ungar, överallt hela tiden. Inte en lugn stund alltså. :P Fem veckor ska vi ha VFU och det ska bli lite roligt, bättre än att sitta i skolbänken iaf.

Nej, nu är det lite slapp i soffan som gäller och sen ska jag spöa Claes på FIFA 08! ;)

Riktigt trött.

Nej, nu är det sängen som gäller då jag är riktigt trött! Har iofs varit det ett bra tag nu men bättre att vänta lite så jag verkligen kan somna. Älsklingen la sig för en stund sen och han tjatar på mig att släcka lampan och komma och lägga mig så jag måste väl lyda honom då. ^^

God natt!

Panaonic 42"

Igår blev det att kika på TV-utbudet hos olika kedjor. Ojojoj, det var då inte lätt att veta vad man skulle ha för nån! LCD eller Plasma? 42" eller 46"? Full HD eller HD-ready? Det tog oss ett tag att lista ut vad vi skulle ha, flera olika försäljare gjorde ju inte saken lättare. :P

Efter mycket velande, och åkande, fram och tillbaka fastnade vi för en Panasonic 42" Plasma HD-ready iaf, så den fick följa med oss hem och jag är ruggigt nöjd! :D Sen blev det inte heller nåt PS3 utan ett Xbox 360 Elite fick också följ med hem. :)

Eftersom vi har en platt-TV nu blev inte bilden nå bra med det analoga utbudet som finns i lägenheten så idag fick vi snällt åka och köpa en digital TV-box med ett abonnemang till. Sånt som händer antar jag men nu har vi bra bild iaf!


Ny TV.

Jag och Claes är så otroligt sugna på att införskaffa oss en ny TV, en platt sådan. :) När vi ändå är inne på TV-köpar-tankar vill vi även köpa en spelkonsol, antagligen PS3. Åh vad jag vill ha en ny TV, helst idag! Men men..

Sjukt trött.

Jag är så sjukt trött.. Jag HATAR att ha tvättid klockan sju på morgonen.. Men men, vad gör man inte om det inte finns nån annan ledig tid? Och vi var verkligne tvugna att tvätta eftersom det var typ två veckor sist eller så med tanke på allt resande. *Suckar*

Vakna frivilligt klockan sju på en ledig dag, illa illa.

Orkeslös.

Jag är sugen på att baka något men jag har inte riktigt ork till det. Iofs, säg nåt som jag egentligen har ork till - precis. Hungrig är jag också men bara tanken på att ställa mig i köket och laga ihop nåt gör mig ännu mer orkeslös.

*Suckar*

RSS 2.0