Änglar.

Många tårar blev det idag, väldigt jobbigt. Ännu värre blev det när barnen fick veta vad som skulle hända. Uscha. Nu är hon i himlen iaf och det var för hennes bästa. Nu kan hon busa med ängla-Sally också. :)

Stella och Sally i våra hjärtan. ♥ Ta hand om varandra där uppe.

 

Älsklings-pudel.

Nej, nu ska jag försöka få mig nån sömn om jag ska orka säga hej då till ♥ älsklings-pudeln ♥ imorgon.

God natt!

R.I.P. Stella

Uscha.. Här sitter jag och tittar på några bilder och gråter.. Det är nämligen så att min systers hund Stella ska avlivas imorgon eftermiddag.. Jag vill dit och säga hej då till henne imorgon men vet inte om jag orkar.. Kommer att ångra mig om jag inte gör det antar jag..

Mosters lilla älskling..


Mini-PC.

Jag är med och tävlar om en rosa mini-PC hos Emelie! Jag vill verkligen vinna den. :D


Popcorn och Idol.

Nypoppade pocorn, hallonsaft och Idol. Kan det bli bättre? :) Ja, det kan det såklart! Men det får duga för tillfället. ;P Hihi.

Vilken/vilka är favorit hos dig i Idol?

Huvudvärk.

Jag unnade mig en liten tupplur tidigare idag, det var så skönt! Jag har varit trött och haft huvudvärk ända sen imorse, tröttheten är så gott som borta men huvudvärken är kvar.. :/

Tråkigt har jag också så det lär ju inte göra att huvudvärken försvinner. Till råga på allt så har Claes lämnat mig för dagen/kvällen och han visste inte när han skulle komma hem. Suck.

Roa mig någon?

Suck och stön.

Snacka om oflyt! Jag blir galen! I förra inlägget skrev jag om mina trasiga jeans och nu har en BH gått sönder.. Jag skulle ställa mig upp och vad hör jag då, jo, knak! Det ljudet känner jag igen, mycket riktigt, ena bågen i BHn gick av.. Suck och stön! Tur att jag har en till BH men med en kommer man inte långt.. Ja, då var det både ett eller två par jeans och en BH som måste införskaffas. Jag ser hur kontot blir länsat.. Fy!

Får väl åka ensam och shoppa då! :/

Jakten på jeans.

Det otänkbaara har hänt! Mina favoritjeans, och enda jeans, har gått sönder! För ett bra tag sen gick dom mörka jeansen sönder men det gjorde väl inte så jättemycket då jag ändå hade ett annat par. Men häromdagen gick ju dom sönder såklart.. Igår åkte jag till Valbo för att köpa mig ett par nya, kosta vad det kosta vill ungefär. Jag provade säkert 7-8 par jeans men inga passade.. Varför?! Antagaligen för att jag MÅSTE ha ett par..

Nästan alla jag provade var för korta, och var dom typ lagom i längd var det låg midja.. Jag vill ha hög midja och rätt längd, helst lite för långa men det verkar ju inte finnas för det vore ju dumt att jag hittar nåt som passar. :P Nu funderar jag på en tripp till Borlänge och fortsätter letandet där, kanske t.o.m. i Falun men jag vill ju inte åka själv.. :(

Jag måste ha jeans!

Svar på kommentar.

Jag älskar när jag får kommentarer! Synd bara att jag inte får så många, men ändå. Häromdagen fick jag en kommentar som jag blev väldigt glad för! Tänk vad något så litet kan göra mig så glad. ^^ Tack!Och för att svara på din fråga Marija: Jag är 177 cm lång.

Allt flyter.

Jag skulle nog ha tittat hur många grader det var imorse när jag gick för när jag kom ut fick jag en smärre chock. :P Kallare än kallast och frost på alla bilar.. Nu när jag kom hem var det bara 3,2 grader så det borde ha varit liiite kallare när jag gick strax före 06.00..

Idag räknade jag inga längder utan tog tiden ist och idag blev det 45 minuters simning så jag antar att antal längder låg på 46-48 stycken. Jag ska fortsätta att gå på tid framöver också, känns inte lika jobbigt då. När jag räknade så tyckte jag att det gick hur segt som helst men idag flöt (HAHA) det bara på. :)

Nu är det tid för frukost!

Hungrig och trött.

Då var jag än en gång uppe den här tiden på morgonen. Hungrig och väldigt trött men det är väl bara att bita ihop för snart ska jag ta på mig skorna för att traska till Hoforshallen och simma. Känns inte så lockande att gå ut i den kalla luften men jag kommer väl att vakna till rejält på den några minuters korta promenaden. :P

Vill man vara fin får man lida pin! ;)


Nya tag.

Ja, idag tog jag mig i kragen och vägde mig för första gången på sex veckor. Jaghar skjutit på det för att jag ska hinna komma igång med träningen så att nå slags resultat skulle synas. Men jag lurar ju bara mig själv på det sättet så nu var det alltså dags. Svart på vitt - jag måste sätta igång ordentligt. Jag har sedan sista vägningen gått upp 3 kg.. 3 jävla kg! Nej, nu får det fan vara nog.. Nya tag!

Denna vecka
090925: 114,6
BMI: 36,6

Förra vägningen
090814: 111,6
BMI: 35,6

En bättre dag?

Nu är det god natt för mig, hoppas på en god natts sömn och att jag vaknar upp till en bättre dag. Aja, vi får se hur morgondagen blir..

Tjockis.

Fan! Jag måste verkligen skärpa mig! Jag vill må bra ju så varför gör jag så här?! Visst, jag simmar iaf två gånger i veckan men va fan, jag måste promenera varje dag också. Gör jag det? Nej, det gör jag inte. Jag måste sluta äta skräp så ofta. Gör jag det? Nej, jag äter som fan känns det som, och inte bra saker! Mår jag bra? Nej det gör jag inte! Inte alls faktiskt..

Ursäkta svordomarna men jag blir bara så jävla arg på mig själv! FAN!!

Please help me someone.. I really need help..


Glad tjockis? Skenet bedrar.. Tjockisen är inte alls så glad..


För bra för att vara sant.

Jag som hade så bra känsla efter intervjun, att det hade gått så oerhört bra! Jag vet att det är farligt att känna att det gick skitbra men så kände jag! Ja, det straffar sig ju. Chefen på ZiZZi ringde nu efter lunch och jag blev nervös! Hon var tvärr tvungen att meddela att jag inte fick extravikariatet men hon ville väga upp det med att säga att jag var intressant in i det sista och att jag var väldigt ödmjuk som person och att både hon och medarbetarna hade tyckt att jag skulle ha passat in perfekt där. Jag hade gjort ett väldigt bra intryck!

Men va tusan, då hade jag väl lika gärna kunnat få jobbet, men nej.. Det var 12 till som hade sökt och den/dom som fick extravikariatet hade mer erfarenhet än vad jag hade, en hade t.o.m. jobbat i ZiZZi-butiken som finns i Borlänge, ja, det kan jag inte slå liksom. Men det känns väl bra att jag fick sånt gott omdöme, bättre kommer det väl att kännas om ett tag när jag har smält min "förlust".

På't igen bara!

Fint väder.

Åh vilken fin dag det ser ut att bli idag! Alldeles blått på himlen och solen värmer skönt. :) Dock ser det ut att blåsa en del men det gör inget. Undrar vad jag ska hitta på idag då när det är så fint väder? Promenad kan det nog bli, men sen då? Förslag tack! :)

Morgonsim.

Imorse var det inte lätt att komma upp kan jag säga! Kanske beror på att jag bara fick sova fyra timmar? ;P Efter mycket "tycka synd om mig själv för att jag måste kliva upp jättetidigt för att simma" skickade jag ett SMS till TK 05.24: Jag orkar inte kliva upp.. :( Svaret jag fick: Nu kliver du upp!!! Syns på parkeringen kl 06!!! Hehehe.... Efter det svaret var det bara att pallra mig upp och göra mig iordning då. :)

Imorse blev det stadiga 40 minuter och stadiga 40 längder, det får vara så ett tag framöver för att få in snisten i simmandet och få upp konditionen! Vem vet, snart kanske jag inte tänker på tiden eller längder och simmar massa längder och en hel timme eller så. Time will tell. :)

Nu är det frukost som gäller!

Dagens Sandiie.

Jag försökte ta nån "normal" bild på mig idag, men det gick inte så bra. ;P Haha!Jag bjuder på dom. ;)

Arbetsintervju!

I måndags var jag och sökte ett jobb (igen) i en nyöppnad butik, ZiZZi, i Valbo som jag sökte tidigare i somras. Första gången jag sökte hittade jag annonsen via Arbetsförmedlingens platsbank och jag antar att jag inte var ensam som sökte. :P Tyvärr fick jag inte komma på intervju då..

När jag var i Valbo för ett tag sen tänkte jag gå och kolla om ZiZZi hade öppnat och det hade den så jag gick in och kikade lite. Där på "köpdisken" fanns en liten skylt om att dom sökte personal med typ omgående anställning och att man skulle komma in med sin ansökan till butiken så snart som möjligt. Ett hopp tändes hos mig! Så i måndags åkte jag in som sagt med min ansökan och ett nytaget foto. ;) Jag fick träffa chefen lite snabbt också vilket kändes bra! Det var tydligen en som hade slutat då hon hade fått en heltidstjänst och därför sökte dom en ny att anställa. Jag försökte göra ett sånt bra första intryck som jag bara kunde. :P

Idag på väg hem från Gävle ringer det i mobilen och jag trodde att det var Claes som skulle efterlysa mig, men icke sa nicke! :) Okänt nummer och jag tänkte vem tusan är det som ringer till mig från skyddat.. Det ska jag tala om för er, det var chefen från ZiZZi som ville träffa mig! :D Fatta hur jäkla glad jag blev då! Så på söndag klockan 12 får ni hålla tummarna för mig att jag får jobbet som jag sååååå gärna vill ha! Det är inte en väldans massa timmar men det struntar jag, jag vill verkligen ha jobbet, jag skulle må så bra. :)

1 km!

Imorse var vi 4 personer i sällskapet som begav oss till Hoforshallen för att simma oss snygga. ;) Haha! I tisdags simmade vi ju 34 längder på 45 minuter och idag blev det 40 längder på 40 minuter, en klar förbättring! Men den förbättringen kan nog bero på att vi inte tog nå pauser idag, kan nog bero på det. ;P

Nu känns det ännu bättre än vad det gjorde imorse! Jag ska snart göra iordning lite frukost då Claes klev upp nu också, sen ska jag göra mig iordning för att åka in till Gävle för att söka jobb.

Ha en bra dag idag allihopa! :D

04.45

04.45 slog min klockradio igång och jag blev inte glad! Ville verkligen inte vakna och gå upp.. Ännu en gång for "Vad har jag gett mig in på?!" genom mitt huvud. Men sen var det bara att förlika sig med tanken att gå upp, det där med vaken är en annan femma. Känner mig som en zombie eller nåt. :P

Nu ska jag göra mig iordning för att om en stund bege mig till simhallen för andra gången den här veckan, känns bra trots denna tidiga uppstigning (fast att det kanske inte känns som det just när klockradion sätter igång).

Sandiie goes målare.

God förmiddag!

Verkar som en fin dag idag. :) Tur att jag ska vara ute då, få insupa lite frisk luft. Jag och Claes ska nämligen hjälpa hans kompis bli färdig med huset, Claes hjälper till att snickra och jag ska måla. Kul att göra nåt för en gångs skull!

Väl där hos hans kompis ska jag låna skrivaren, måste skriva ut CV och personligt brev. Jag ska nämligen söka jobb imorgon, och jag sökte även ett jobb i måndags också. :) Båda jobben skulle vara sjukt roliga att jobba på! Hoppas att jag får nåt av dom bara. ;)

Nej, nu ska jag hoppa i jobbarkläderna och sen ska vi åka.

Ha en bra dag!

Fy på er!

Det här med att få er att kommentera gick inte som jag ville. Fy på er! :P Har haft fler läsare än vanligt idag men det hjälptes ju inte, inte ett dugg faktiskt. Tråkigt! Jag vill att ni kommenterar, jag vill ha respons! Men men, man kan väl inte få allt här i livet som det så fint heter. :)

Kommentarer.

Tänkte köra ett test! Kan inte alla som går in på min blogg idag skriva en kommentar? Det skulle jag tycka vara väldigt roligt/trevligt. :) Skulle även vara roligt om ni nämnde hur ni hittade hit eller nåt sånt. :)Ny design.

Jag är så velig, vet inte alls hur jag vill att min design ska se ut. Nu har jag bytt design igen, en gratis sådan från Bloggdesign. Undrar hur länge jag låter denna ligga kvar? Jag vill liksom inte betala en massa hundra kronor för att få en helt unik design, inte för att jag int vill ha en unik men det är inte värt det. Nej, då använder jag hellre dessa gratis designer när det finns så många duktiga och snälla människor som faktiskt låter andra ta del av deras verk. All cred till dom! :)

850 meter.


Så var första simturen avklarad. Jobbigt var det, speciellt åt armarna. Och herregud vilken dålig kondition jag har, började flåsa efter typ en längd eller nåt. :P Men det ska det bli ändring på! Vi var riktigt duktiga ändå, 34 längder (850 meter) på 45 minuter. Nästa gång, som är på fredag, siktar vi på 40 längder (1 km), oh yes! Slimmade och snygga ska vi bli. ;P Efter vi simmat färdigt satte vi oss en stund i bubbelpoolen för att slappna av, nice nice. :)

Jag är imponerad av mig själv ska ni veta. För det första kliva upp så pass tidigt för att gå och simma och för det andra att jag klarade av att simma så pass långt ändå. *Sträcker på mig*Gårdagens Sandiie.


Vad har jag gett mig in på?!

Vad har jag gett mig in på?? Klockan fem imorse väckte min klockradio mig, tjugo över var jag uppe. Alldeles för tidigt för mig, jag vill bara gå tillbaka in i sovrummet och lägga mig i min varma sköna säng.. Men nej då, jag och TK har fått för oss att vi ska simma! Morgonsim börjar 06.15 varje tisdag och fredag. Så nu vet ni var jag är varje tisdag- och fredagsmorgon. ;) Haha!

Wish me luck!

Härlig promenad!

Skönt med promenad! Det spelar ingen roll att det inte är världens längsta runda, jag får komma ut i luften och röra på mig iaf. Dom längre rundorna kan man ta vart eftersom liksom. :) Hoppas att det blir så varje dag, med sällskap. ^^

Idag är nog en bra dag! :D

Mitt gamla jag.

Under och efter resan har jag tyvärr släppt på allt vad det där med nya livet innebär men det ska det bli ändring på! Jag vet hur bra det gick innan och hur glad jag var! Nu ska jag bli den människan igen! Det börjar idag med promenad med en gammal kompis. Nästa vecka när min baddräkt kommer som jag har beställt då är det vattengympa och simning som gäller också. Nu tänker jag tamejfan ta tag i det här och det på riktigt! 15 kg ska bort till ungefär jul/nyår däromkring, det är mitt mål. Det målet är inte orealistiskt, det går bara jag vill, och jag vill. Jag vill det så himla mycket så jag tror på mig själv den här gången, verkligen.

Är ni med mig? Tror ni på mig? Stöttar ni mig?


Bye bye old me!


Frukost på sängen.

Imorse klev upp 06.52! Fatta, jag klev upp då! Kan inte fatta det själv tror jag. ;P Iaf, jag var relativt pigg då så då var det ju ingen mening med att ligga kvar och bara titta i taket. Fortfarande rätt pigg vilket jag tackar för. :)

Nyss blev jag lite hungrig och gick och gjorde iordning frukost och fick då snilleblixten att jag skulle väcka älsklingen med frukost på sängen (då han fortfarande sov). ^^ Sagt och gjort, mackor och O'boy bar jag in till sovrummet och han slog upp ögonen och sa: "Vad är det för fel på dig då?" Haha! Det är tacken det. :P Han kom nu efter att han ätit färdigt och gav mig en puss och sa tack iaf, min älskling. ^^

Turkiet 2009.

Åh herregud, vad duktig jag är och tar mig i kragen, eller så inte. ;P Jag ska nog inte lova för mycket hädanefter.. Har faktiskt varken haft ork eller lust att uppdatera bloggen, konstig nog.

Men iaf, vi hade det jättebra i Turkiet! Varmt och skönt som sig bör. ^^ Två veckor kändes för länge och det var otroligt skönt att komma hem, men nu skulle jag inte tveka på att åka igen, helst igår eller nåt (vilket mina föräldrar gjorde). Som sagt, två veckor var vi där och vi gjorde mest ingenting, bara solade och badade men det var ju det jag åkte dit för! Så himla skönt att bara vara, inte bry sig om att laga mat, diska, städa eller så. Rena rama himmelriket. ;) Nånting gjorde vi faktiskt, två dagar var vi över till mina systrars hotell och en dag åkte vi på en båt-tur som var väldigt trevlig! Justja, en förmiddag gick vi ner till centrum och hamnen och fotade massor både på vägen dit, väl där och på vägen hem.

Shoppingen är jag sjukt besviken på, Claes också! Inte alls sådär billigt och prutbart som förut, eller så var vi bara på fel ställe i Turkiet. Nästa gång, om jag åker till Turkiet igen, då ska jag nog tillbaka till Marmaris där jag varit två gånger försut. Där var det alltid en stor marknad varje dag/kväll och där var det billigt och prutbart, på den tiden iaf. Mycket trevligare omgivningar än i Side också. Jag låter kanske lite väl negativ över Side nu men så illa var det inte, jag trivdes som tusan. Men nu har jag varit där och nästa gång blir det nå annat. :)

Många bilder blev det under resan (närmare 1000) men alla kan jag ju inte lägga upp här liksom. :P Några ska jag dock lägga upp här och nu.


Jag drack en flaska vin. ;)

 
Utsikt från planet. :)

Vårat rum:
  
  

Och sen ville inte blogg.se att jag skulle ladda upp nå fler bilder..

"500 Internal Server Error

Django encountered an unexpected condition
which prevented it from fulfilling the request."


Resterande bilder får jag försöka med vid ett annat tillfälle då..


RSS 2.0