Hälsocentralen.

I tisdags mådde jag fortfarande dåligt så då på morgonen ringde jag till Hälsocentralen för att få en tid. Dom hade fullbokat både på tisdagen och onsdagen men hon klämde in mig ändå där på morgonen. :) Och nog var det som jag trodde, halsfluss! Dom tog inte ens nå halsprov för det var så uppenbart. Ja, mina halsmandlar ser ut som fan! Så jag fick penicillin och jag är inne på min fjärde dag idag och det är först idag som jag känt någon förbättring så nu är jag glad! Tänk att kunna äta och dricka utan att det gör jävligt ont när jag sväljer, rena rama himmelriket!

Fortfarande sjuk.

Ytterligare en dag med 39 graders feber. :( Idag har tjockhet i halsen, en hel del frossa och snurrighet i huvudet tillkommit. Mår inte alls bra! Undrar hur morgondagen kommer att se ut.. Hoppas bara att jag inte blir snorig men det är ju jag så självklart kommer jag att vara supertäppt i näsan när jag vaknar.. Aja, time will tell.

Feber.

Är det inte typiskt så säg. Nästan alltid när jag är i Torsåker blir jag sjuk. För typ två veckor sen var det en mildare form av magsjuka och nu är det 39 graders feber och halsont.. Vart ska detta sluta?

God natt.

Promenad.

Jag och Claes är i Gävle under helgen för att jag ska jobba och ikväll börjar jag inte förrän halv sju så vi passade på att ta en promenad. Började med lunch på MAX, sen gick vi till RUSTA och till sist Willys och så köpte vi oss en varsin Piggelin och smaskade på under promenaden på väg hem. :) Piggelin och promenad i solen är bra för själen har jag kommit på. ^^

Min nya hårfärg. :)

5cc499265d74b59a8ef508c9de80b644.png

Min nya hårfärg. :)


RSS 2.0