Fan!

Fan vad tråkigt! Hur fint väder som helst, Claes och grabbarna ska ut och fiska och jag ska jobba.. Både idag och imorgon, och vilka tider sen.. :( 14-23 idag och 13.15-20.45 imorgon, kan ju varken göra nåt innan eller efter, skittider! Jag vill också vara med och fiska ju!!!!!

Tragiska Sandiie.

Tror ni att jag kände mig tragisk igår då? Och idag också för den delen. Igår köpte jag/vi spelet Lips och igår kväll satt jag och sjöng, eller skrålade var det väl mer, alldeles ensam medan Claes satt bredvid och surfade runt. Efter ett tag fick jag sluta då han fick så ont i huvudet av min sång och likadant var det idag..

Ja, vad ska man säga?


Ingen lust.

Förlåt mig för att jag inte är så aktiv här men jag har inte riktig lust till saker och ting just nu.. :(

Less.

Så jävla less. På allt typ. God natt.

Natti natti.



Nu är det natti natti för Sandiie, det är ju en dag imorgon också. :)



Gråt och kläng.

Idag var jag som sagt till Borlänge för att bli sminkad av Cilla á la scen make up och Las Vegas style. Och tänka sig, jag hittade dit! :D Sen att jag gick åt fel håll till att börja med det behöver ju inte alla veta. ;) Haha! Det var riktigt roligt att bli sminkad och att få så mycket smink på sig. Första gången jag hade lösögonfransar t.ex. Tyvärr blev det ingen bild på den "extrema" sminkningen men en halvdålig bild på den neutrala efteråt tagen med min mobil. Efter sminkningen var det dags för lunch och vara lite sociala. Väldigt trevligt måste jag säga! Inte ofta jag åker bort nånstans och är social liksom. :P

Justja, Cilla fick mig nästan att gråta idag, och så klängde hon en massa. Haha! ;P


Den neutrala sminkingen, men som sagt, kass kvalitet på bilden.

Borlänge.

Nu drar jag till Borlänge! Wee! :)

Tankar och känslor.

Vi gick och la oss men jag kunde verkligen inte hitta ro till att försöka sova. Massor med tankar och känslor virvlade i mig, och gör så ännu.

Jag fattar inte varför jag inte kan släppa ut något, nej då, ist ska jag hålla det inom mig och må sämre och sämre ju längre tiden går. Jag har alltid hållt saker inom mig och kommer säkerligen att fortsätta så i framtiden. Hur länge är det hållbart? Det visar sig antar jag..

Sminkmodell.

Imorgon ska jag upp tidigt (för mig är det tidigt iaf) för att jag ska hinna göra mig iordning innan jag ska åka till Borlänge. Där i Borlänge ska jag försöka hitta till Makeupstudion för att sitta sminkmodell åt Wysteriia som utbildar sig där. :) Ska bli otroligt roligt att få träffa henne faktiskt! :) Sen ska det bli roligt att göra nå annat än att sitta hemma eller jobba. :P

Övergiven.

Det blev ingen tripp till Torsåker. Varför? Jo, inte nog med att Claes skulle lämna mig ensam hemma han tog bilen också! Därför kunde jag inte åka till Torsåker. Vilken tur han har att jag älskar honom så förbannat mycket, annars kunde han ha fått problem. ;) Haha!

Dubbelmoral.

Inatt kom jag hem halv fyra, rätt så hyfsad tid ändå. Var skönt att lägga sig då kan jag säga. :) Tio i tolv idag kom Claes och väckte mig för att han tyckte att det var tråkigt att vara uppe ensam. Liksom, hallå! Jag är ju jämt ensam när han är och fiskar och det är fleeera timmar det handlar om och han klagar att vara ensam i typ två timmar. Dubbelmoral. ;) Apropå att fiska, han ska iväg ikväll och fiska! Ja, jag säger då det.. Jag får väl åka ner till Torsåker och umgås jag då, om nån är ledig där nere och vill umgås med mig förstås. ^^

Nej, nu är det duschen som gäller.

Nattjobb.

Maten är precis uppäten och nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken inatt bara. ;) Haha!

Bye bye!


Diskberg.

Jag tycker att diskberget i köket borde ta och diska sig själv. Sen borde även golven dammsuga sig själva. Så det så. Men nej då, en annan måste göra det där för att dom inte behagar att göra saker och ting själva. ;)

Ingenting.

Snacka om en slapp dag idag! Vad har jag och Claes gjort idag då? Hmm, låt mig tänka.. Absolut ingenting! Och det bästa av allt, det har varit såå skönt. :)

Nu måste jag börja tänka på vad vi ska äta, alltid lika tråkigt.. Dessutom ska jag jobba inatt, ännu tråkigare. :P


En bild från mina blonda dagar.

Jobb.

Nu är jag riktigt trött! En hel dag med frisk luft och altanbyggande tar ut sin rätt. :) Ska gå och sova nu då jag ska upp tidigt imorgon för jag ska jobba, hör på den ni! Det var ju säkert en månad sen eller nåt jag jobbade sist. Så imorgon är det 8-17.30 som gäller, sen har jag även fått natt mot lördag och natt mot måndag. Lite pengar är det iaf.

God natt världen!

Altanbygge.

Här kommer en liten uppdatering från Torsåker. :)

Jag och Claes åkte ner till syster Elin idag för att jag skulle hjälpa till lite med altanbygge, snickare som jag är. ;P Haha! Faktiskt gick det väldigt bra när jag och Elin slog våra kloka huvuden ihop och räknade hit och dit och sen snickrade fast saker på dess rätta plats. :D Jag är lite stolt över mig själv om jag får säga så, och min syster såklart. ^^

Nu väntar vi på maten, vi ska grilla nämligen! Luktar sååå gott så jag hoppas att det blir färdigt snart. :)

Arbetslöshetsrekord.

Claes upptäckte en intressant artikel i Aftonbladet när han satt vid datorn imorse, nämligen denna: Hoppet dör i Hofors - Här är orten som slår svenskt rekord i ungdomsarbetslöshet. Ja, vad ska man säga, här bor jag. Det är ju hemskt att det ska finnas så få jobb men eftersom Hofors typ grundar sig på Ovako så är det väl oundvikligt tyvärr. Det är ju svårt att få jobb utanför industrin och utanför Hofors gränser.

Jag är arg på mig själv att jag inte kunnat plugga färdigt för längesen så jag hade kunnat haft ett jobb nu, eller iaf har haft så jag kunde ha fått nån slags säker inkomst. Nu känner jag mig nästintill tvingad till att plugga fast att jag egentligen inte är motiverad till det bara för att arbetsläget ser ut som det gör..

Bröllopsklänning.

Why am I torturing myself?! Varje gång jag har chansen, då Claes inte är hemma, tittar jag på Say Yes To The Dress på Discovery Channel Travel & Living. För er som inte sett det eller hört talas om det så är det ett program som handlar om brudar när dom ska hitta den perfekta bröllopsklänningen i en stor Bridal Shop i New York. Lyckliga satar som ska få gifta sig! Tänk den dagen jag ska gifta mig och få leta efter den perfekta klänningen, men det dröjer ju flera år.. Jag längtar!

Underhåll mig?

Jag hatar när man inte kommer på vad man ska äta och ikväll var en sån gång. Min kvällsmat bestod av rostat bröd med marmelad. Bra? Nja, det kan jag inte riktigt påstå. Och mättnadskänslan håller ju inte i sig länge om jag säger så, nu är jag hungrig igen. :( Inte nog med det så åkte Claes iväg för en stund sen så nu är jag helt ensam och vet inte alls vad jag ska hitta på.

Underhåll mig någon?

Tävling!

Jag tänkte delta i en tävling hos http://filmfreaks.blogg.se/ där man kan vinna ett presentkort värde 250:- hos Discshop! Detta hoppas jag verkligen att jag vinner då jag suktat efter denna serie väldigt länge. :)


Kärlek!

Ibland har jag såna dagar där jag bara älskar Claes mer än mest! Jag fattar inte hur man kan älska en annan människa så ofattbart mycket. Jag trodde aldrig att jag skulle älska någon så som jag älskar Claes men så dök han upp i mitt liv på min 20-årsdag och två-tre månader därefter blev det vi och så ska det vara för resten av våra liv!

Så till alla er som säger att man inte kan älska någon annan innan man älskar sig själv har helt fel! För det är jag levande bevis på.



Misslyckat.

Hmm, ja, vad ska jag säga om kvällsmaten..? Det blev inte alls så gott som jag trodde! Smakade inte i närheten som systers mat gjorde. Jag blev så besviken att när jag äntligen vidgar mina vyar så blir det misslyckat. Jag måste nog vara med när dom gör limefilé nästa gång så jag lär mig göra rätt. :P Claes tyckte inte heller om det så vi satt och tittade på varandra och skrattade när vi åt. Haha! Ja, det var vår middagsupplevelse det. :)

Limefilé.

Ikväll blir det riktigt god mat här hemma! Jag och Claes var och handlade lite för en stund sen och köpte det som fattades till den underbara måltiden. :) Min ena syster och hennes familj åt det för inte så längesen och jag fick smaka och det var åh så gott! Hoppas bara att jag lyckas lika bra. ;)

LIMEFILÉ

Du behöver:

* 500 g fläskfilé

* 1 tsk salt

* matfett

* 1 dl vatten

* 2 dl crème fraiche

* 2 msk kalvfond

* ½ - 1 tsk sambal oelek

* 1 tsk äkta soya

* 1 msk honung

* saft av 1 lime


Gör så här:

Skär köttet i skivor. Bryn i smör och salta. Om det blir för mycket kött på en gång i stekpannan, bryn då i omgångar.

Lägg över det brynta köttet på ett fat.


Pressa limen och rör ihop saften med vatten, crème fraiche, kalvfond, sambal oelek, soya och honung. Detta kan göras direkt i en stekpanna med lock eller i en gryta.


Lägg i köttet och låt det puttra ca 5-8 minuter.


Servera med ris eller ugnsstekt potatis.


I am lost.






I am lost and I need to be found...






Inte trevligt.

Känns som att nåt jag upplevt förut är på väg igen, det är inte trevligt och jag vet inte hur jag ska stoppa det..

*Suckar*

Besvikelse.

Mysvädret varade väl kanske i fem minuter eller nåt, vilken besvikelse. Jag skulle faktiskt vilja ha haft lite mer regn idag, ibland gillar jag ljudet av regndropparna som slår hårt mot fönstrena och just idag gillade jag det men vädergudarna ville väl inte att jag skulle få den "tillfredsställelsen".

Mysväder.

Nu jäklar börjar det blåsa och regnet smattrar mot fönstrena, lite mysigt faktiskt! Men det skulle ju ha varit mysigare om man hade haft nån att mysa med..

Akvarist - javisst!

Jag har glömt att meddela att vi har införskaffat oss ett akvarium för en tid sedan! Riktigt rofyllt faktiskt. Vill fylla på med flera fiskar än vad vi redan har men det får vänta lite. Tyvärr har två av våra tre guppys dött och den tredje är nog på väg att dö den också.. :( Något mystiskt är det då det ser ut som om dom fått typ hjärnblödning eller nåt. Men våra neontetror, räkor och kamphanen mår hur bra som helst! Aja, vi får se hur det går.

Här får ni en bild på vårt akvarium, dock var det innan vi köpte fiskar och släppte i. :) Dessutom har vi fler växter och en rot där i nu.


Äntligen tillbaka!

Hejsan hoppsan! Igår fick vi internet, äntligen. :) Så nu kanske jag kan vara lite mer akriv här i min blogg och på andra ställen som kräver internet. Lovely! :)

RSS 2.0