Sandiie tävlar.



Jag är med och tävlar där man har chans att vinna är en fotografering tillsammans med Anders och en profesionell makeupartist.

Om ni också vill vara med och tävla gör ni det HÄR.

Anledningen till att jag deltar är att om jag nu mot all förmodan skulle vinna kanske jag kan få lite mer självförtroende av bilderna. Man kan ju alltid hoppas!

Borta i huvudet.

Nu är jag helt borta i huvudet.. Trött och huvudvärk.. Det är nog dags att göra mig iordning för sängen, måste ju upp imorgon då det är första skoldagen för den här terminen. Hoppas att det blir en bra termin, jag ska gå in med den attityden iaf! Eller, ja, försöka iaf..

God natt alla där ute!

En bra dag för shopping!

Måndag idag. Den 25e. Det betyder lön. :D Idag har varit en riktigt bra dag! Jag och Claes har umgåtts hela dagen och gjort saker tillsammans! Började att åka och storhandla på Willys strax efter åtta, vi tänkte att det var lugnast så. :) Efter det åkte vi hem för att äta frukost och begav oss rätt så snabbt därefter till fiskeaffären där han shoppade lite. Det tog ju sin lilla stund där så när han var färdig var det dags för lunch. MAX blev det, helt gudomligt gott med smält cheddarost. ;) Varför åka hem efter det var vår tanke så vi åkte till ÖB för att kika lite, hittade en kaffeburk och ett durkslag som fick följa med hem. Lidl ligger ju inte så långt ifrån ÖB så vi åkte dit också! Dom brukar ju ha vissa saker som är användbara, som en fotoram för tre bilder. Nu ska vi bara hitta tre bilder som vi vill ha och kan samsas om. ;P På vägen hem från Lidl stannade vi till på stan också, låg ju ändå på hemvägen så att säga. ;) Claes gick raka vägen till en till fiskeaffär där han hittade lite till, även jag shoppade fyra drag, det ni! :P

Nu kommer vi till det bästa, jag var in på Lindex och hittade ett par mörka jeans. Dom liknar dom jag har men som sagt mörka, kunde inte bli bättre för dom är hur sköna som helst! Bredvid Lindex ligger ju Stadium och Claes skulle ha en ny ryggsäck, sagt och gjort. Han hittade faktiskt en som han gillade och som var funktionell enligt hans önskemål. Jag tänkte köpa skor på Skohuset, ni vet ta tre betala för två, men då kom vi på att jag kanske skulle slå på stort och köpa ett par riktiga skor ist. Det sved i hjärtat men jag hittade ett par skor faktiskt, Adidas - dom klassiska svarta med vita streck på. :) Men jag är supernöjd iaf!

Här kommer bilder på mina inköp:

 

Om en stund ska vi äta köttfärsmackor i ugn. Mums!

I brist på annat.

I brist på annat att göra ska jag väl gå och lägga mig, försöka tvinga mig själv till sömns. Claes gick och la sig för ett litet tag sen. Han ska upp och jobba lika tidigt imorgon som idag, fast imorgon får han åka med en arbetskamrat så jag slipper skjutsa igen. :)

Stackarn börjar bli sjuk nu han också, får se om han kan jobba överhuvudtaget imorgon, han blev rätt så risig nu ikväll.. Jobbigt det måste vara att bo tillsmamans med mig som bara smittas. :P

Dödsdömt och tragiskt.

Vad finns det att göra för två förkylda människor med lite pengar en kväll som denna? Vi kan inte komma överrens om en film och han vill inte spela kort. Känns lite dödsdömt faktiskt. Det börjar bli lite tråkigt att sitta vid en varsin dator, speciellt när jag inte hittar något intressant att göra på internet. Claes hittar alltid nåt forum innehållandes fiske eller datorer som han kan roa sig med, eller så binder han flugor till sitt flugfiske.

Tragiskt att vi konverserar via MSN fast vi sitter i rummen bredvid varandra.

Omänskligt eller elakt?

Nu ska jag gå och sova, igen! Shit vad trött jag är, det är omänskligt att gå upp halv sex på en lördag.. Eller bara ovanligt elakt att väcka sin flickvän för att få skjuts till jobbet..

Sängen var det ja.

Tidigt.

Claes kom med en jobbig nyhet idag, han ska jobba i helgen, både lördag och söndag. Nu till det jobbiga, jag måste skjutsa honom imorgon! Alltså, då ska vi nog åka hemifrån typ halv sex eller så eftersom han börjar klockan sex! Alla som känner mig vet att jag inte är nån morgonmänniska.. Det kommer att bli så skönt att få komma hem och lägga sig igen iaf, antar jag.

Men men, vad gör man inte för dom man älskar? ;)

Ny start!

Nyss gjorde jag nåt som kändes lite halvjobbigt: jag raderade min gamla blogg! Innan jag gjorde det läste jag igenom varenda inlägg jag skrivit sen starten i november 2006, det var ju en del liksom. :) Men nu är det över och jag har bara den här bloggen att fokusera på nu, en ny start nästan.

I am Sandiie! ;)

Bloggkoll.

Följ min blogg med bloggkoll vetja! :D

Katastrof!

Katastrof! Jag satte mig vid datorn när jag klev upp och vad fick jag se då? Jo, Claes har glömt sin mobil hemma! Hur ska jag klara en dag utan att SMS-trakassera min älskling?! ;P Ojoj, kommer att bli en lång dag det här..

Vadå beroende? ;)

Igentäppt.

Är det roligt att vakna mitt i natten av att man absolut inte kan andas med näsan och munnen är torrare än en öken? Tack gode gud för nässpray! Jag HATAR att vara förkyld! Jag vet, det blir många förkylnings-inlägg men jag måste få ventilera och tycka lite synd om mig själv. ;P

Nu ska jag lägga mig igen och försöka sova vidare. God natt.

Ingen smak..

Det värsta som finns när man är förkyld det är när man tappar smaken! Det är så meningslöst att äta då så det finns inte! Men men, finns inget man kan göra åt det liksom.. Får hoppas att morgondagen trollar tillbaka min smak! :)

27 Dresses.

Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig till själv till en film, det blir 27 Dresses har jag nu bestämt. Hoppas att den är bra bara.

2 års förlovning!

Justja, idag firar jag och Claes 2 års förlovning! Tänk vad fort tiden går. :) Nå värst vidare firande blev det ju inte idag då jag är sjuk och båda har jobbat. Dock hann jag smyga in en gulligt skriven lapp, om jag får säga det själv, i hans busskortsfodral imorse vid fem när jag ändå var upp. ;) Tråkig som han är fick jag inte ens ett SMS med grattis eller nåt. Men men, jag ska väl inte ställa alltför stora krav på den hopplöst oromantiska karln. ;P





♥ Åh vad jag älskar min Claes! ♥

Feber.

Jag gick hem tre timmar tidigare från jobbet, mådde inte alls bra.. När jag kom hem började jag frysa som tusan och visst, jag har feber också! Efter Ipren och lite Piggelin för halsen mår jag hyfsat, men långt ifrån bra.

Aja, då är det bara att kurera mig då så jag eventuellt kan jobba på torsdag.

Off to work.

Nej, nu är det dags att ta mig utåt för att åka till jobbet. På vägen dit måste jag stanna på Apoteket för att köpa en ny nässpray då den gamla var nästan helt slut. Kan vara bra att ha om jag nu skulle täppa igen helt under dagen/kvällen. Med mig till jobbet har jag även massor med halstabletter, en Ipren-burk, näsdukar och hostmedicin. Låter som ett trevligt upplägg va? Speciellt när man bara sitter i kassan.. Gaah!

Jag mår inte helt hundra..

Inte så fräsch.

God morgon. Eller god och god.. Halsen är aningens bättre iaf, men nu har allt gått över till hosta med slem, lite ont i bröstkorgen, snorig och fortsatt huvudvärk. Oj så intressant för er att veta. Men men. Undrar hur det ska gå att jobba åtta timmar när man inte känner sig så väldans fräsch..

Blä.

Halsont!

Fy tusan vad jag har ont i halsen.. Inte det lättaste att sova då, klarade nästan två timmar iaf, sen var det bara att upp och kissa samt fylla på vattenflaskan då jag måste dricka en massa vatten hela tiden för att lugna halsen när jag ska försöka sova..

Hoppas att det är bättre när jag vaknar imorgon (idag) bitti.. Snälla!

Forgetting Sarah Marshall.

Idag såg jag och Claes 'Forgetting Sarah Marshall', den var såå rolig! Det var längesen jag såg/hörde Claes skratta så mycket till en film. :)

Så, ett gott råd till alla där ute: Se filmen!! :D


Halstabletter.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen för att gå till ICA och köpa halstabletter för min Bonuscheck på 25:-. Kittlas i halsen mest hela tiden och gör aningens ont, jag vill inte ens veta vart detta ska sluta..

Sjuk?

Jag tror att jag börjar bli förkyld.. Halsen har inte känts helt hundra sen jag vaknade, oftast brukar det bara vara lite morgonknas men nu har det hållt i sig, och jag har ont i huvudet.. Inga halstabletter har jag hemma heller och lat som jag är orkar jag inte gå och handla. :P

Hoppas innerligt att jag inte bli sjuk!

Trött och seg.

Ja, då var jag i princip färdig för ett fem-timmarspass på jobbet då. Det var liiite segt att komma upp imorse måste jag erkänna. ;P Ville bara ligga kvar i sängen hur länge som helst, sen bara loda runt i pyjamasbyxor och nattlinne hela dagen! Men icke sa nicke. Jag får ta igen det en annan dag, typ imorgon eller så. ;)

Nej, off to work it is.

Äntligen social!

Wee! Det är roligt att vara social ju. ;) Jag blev bjuden på fest idag (iofs igår eftersom klockan har passerat midnatt) av två jobbarkompisar och jag var inte sen att tacka nej! :) Jag hade jättetrevligt! Synd bara att det var så jäkla mycket folk ute, Å-festen här i stan nu så det var inte helt överraskande med allt folk, men ändå. Jag gick hem tidigare för jag var lugn eftersom jag ska upp och jobba, börjar inte förrän tolv men jag måste försöka pallra mig upp i tid för att ta bussen, jag vill inte ta bilen av förklarliga skäl. Hrmm. ;)

Nu ska jag tvätta av sminket och sen lägga mig i sängen för att avnjuta några timmars sömn. God natt!

Kontaktannons.

I min förra blogg skrev jag en kontaktannons, kan nog ta med den här i den nya också..


Sökes: En bästa vän som man kan prata med om vad som helst och när som helst. Får gärna bo i närheten så man kan träffas när lusten faller på, men inget krav. Likasinnad är ett stort plus! (Se nedan)

Finnes: En nästan 24-årig tjej boendes i Eskilstuna som har sjuk humor och som är väldigt ironisk och sarkastisk. Har nära till skratt men skulle även vilja lära hur man öppnar sig i stället för att hålla allt inom sig. Partykvällar eller hemmakvällar spelar ingen större roll, lite variation är alltid trevligt.

Känner du dig träffad? Tveka inte att lämna en kommentar!



Vadå desperat..?

Bilder.

Här är jag alldeles nyklippt (var iofs ett bra tag sen), och någorlunda glad. :)



Är jag inte söt? ;P Haha! Jag vet att jag är flummig!


Mitt kök.

Har man tråkigt så har man! Jag hade supertråkigt så jag tog min mp3-spelare och hade musik på hög volym i öronen, sen började jag! Plockade ur det rena från diskmaskinen och sen plockade i det smutsiga som nu skulle diskas. Sen diskade jag andra saker för hand och avslutade med att göra rent bänkarna och spisen! :D

Se så fint det blev:



Haha! Jag vet att jag är störd som filmar mitt eget kök och lägger in i bloggen, men sån är jag. ;)

Ping Pong Kingen.

Usch vilken dålig film! B-ig och bara konstig, om den nu har en djupare mening förstår jag den inte. Det var väldigt långa minutrar måste jag säga, 1 timme och 45 minuter lång var den för att vara exakt..

Nån annan som sett den? Vad tyckte du om den isf?

Apologize.

Bara för att jag gillar låten och för att grabbarna faktiskt är lite roliga, med undantag det sista. :)


Frukost.

Nu tänkte jag äta det viktigaste målet på dagen, nämligen frukost! Vad sägs om det syster Malin? ;) Jag är så dålig på att äta frukost men tänkte ge det ett försök nu. Vad det blir återstår att se. :)

Morgontvätt.

God morgon världen!

Jag är inte det minsta pigg och klev upp tio över sju för att till slut pallra mig ner till tvättstugan, lite försent men jag har ändå fem timmar på mig där nere så en kvart hit eller dit gör inget. :P Hissen skulle så klart krångla också, jag ville ha upp den till min våning men den stannade på våningen ovanför. Så där blev det förut för längesen och jag ringde då till Hissbolaget och jag fick till svar att den kan göra så ibland men då ska man skicka upp hissen längst upp och sen skulle den fungera som den ska. Mycket riktigt var det man skulle göra, så det gjorde jag imorse eftersom jag var smart nog att komma ihåg hur man skulle göra. ;)

Vad ska alla andra hitta på idag måntro?

Trötta.

Nu är både jag och Claes trötta, jag för att jag faktiskt har åstadkommit något idag OCH varit ute i friska luften nån timme! Claes för att han har jobbat hela dagen och sen fiskat i nån timme. Han ska bara ta en snabbdusch nu och sen bär det av till sängen för sömn! Jag måste försöka somna på en gång nu eftersom jag ska upp klockan sju imorgon bitti för att tvätta.. Inte det roligaste liksom.. *Suckar*

Aja, vi hörs tidigt imorgon bitti kära läsare! God natt!

Inte så pjåkigt.

Nu har jag bockat av två av fem saker på min att göra-lista:

1. Dammsuga lägenheten.
2. Hämta tillbaka hemnyckeln. (Hämtas när vi ska fiska)
3. Gå till stan och höra om fotokursen. (Rest)
4. Äta lunch.
5. Fixa middag tills Claes kommer hem. (Lagas iordning när Claes väl är hemma)

Lunch åt jag strax efter tolv och nyss dammsög jag. Ska slänga mig in i duschen nu för att sen åka och hämta Claes från jobbet. Efter det ska han in på sin jäkla fiskeaffär, okej då, jag ska också handla lite till mig hade jag tänkt. ;P Sen bär det av hem för lite middag och till sist ska vi iväg och fiska lite. :) Att hämta hemnyckeln hör ihop med fisket, vi ska nämligen till en kompis och fiska, och han har vår hemmanyckel. :)

Punkten att ta mig ner på stan får bli en rest-punkt, kanske imorgon, eller så en annan dag ändå. ;)

Inte så pjåkigt för att vara jag! :D

Självförtroende och självkänsla.

Jag säger ofta att jag inte har så mycket självförtroende och självkänsla och därför har jag nu kollat runt lite på nätet för att läsa om det. Nog hade jag rätt, det jag har läst stämmer in på mig och det är väl inte så jättebra kanske..

"Självförtroende har med självbild att göra. Man jämför sig med andra och om jämförelsen faller ut till ens nackdel blir resultatet ett lågt självförtroende.

Människor med lågt självförtroende är ofta fogliga. De är eftertänksamma och förefaller förståndiga, fast det kan bero på deras inneboende försiktighet. De tar inte gärna sociala risker genom att uttrycka en åsikt som kanske inte passar. De är vanligen snälla och stillsamma, de håller med och är goda lyssnare som man lätt kan avbryta. Därför tycker man ofta att de är sympatiska.

Personer med lågt självförtroende tror inte att de kan bidra. Därför bidrar de inte heller. De värderar inte sig själva särskilt högt och begär heller inte att någon annan skall göra det."


Jag gjorde även ett test om självkänsla där jag hamnade på mycket låg självkänsla. Det som stod under det poängantal jag fick stämde inte riktigt in utan det som stod under lite högre poängantal stämde bättre:

"Låg självkänsla

Du som ligger i detta fält uppvisar ofta en grundläggande osäkerhet om din egen förmåga. Du är osäker på om du duger, om du är tillräckligt bra i andras ögon. Denna osäkerhet innebär lätt att du uppträder lite hämmat i situationer där du inte känner dig helt trygg och medför också en rädsla att utsätta dig för dessa situationer. Inte minst finns en rädsla för situationer där dina prestationer på något sätt ska bedömas och jämföras med andras. Din tendens till nedvärdering av dig själv begränsar därmed de aktiviteter du är villig att ge dig in i - i synnerhet de grupporienterade - och begränsar därmed dina möjligheter till växt och utveckling."


På nåt sätt måste jag försöka ändra på det, jag vet på ett ungefär hur jag kan få vissa saker att bli bra men det är inte så lätt. Mycket har med dom storslagna planerna att göra..


Trött på gratis!

Vad jag är trött på alla dom där gratis-länkarna som folk slänger med till höger och vänster i kommentarerna!

Nej, jag vill inte bli medlem i ditt och datt!

Nej, jag godkänner inte ens dom kommentarerna!

To do.

Idag MÅSTE jag få några saker gjorda.

1. Dammsuga lägenheten.
2. Hämta tillbaka hemnyckeln.
3. Gå till stan och höra om fotokursen.
4. Äta lunch.
5. Fixa middag tills Claes kommer hem.

Fast känner jag mig själv rätt blir det väl bara en punkt av dom ovan som blir gjord..

Skönt.

Det är skönt att sova till tio på morgonen. :) Det är mindre skönt att få några klor i benen när man försöker sitta i lugn och ro vid datorn.. Freja är helt galen! Klättrar på allt, busar med allt. Inte en lugn stund tror jag man får med henne i närheten, speciellt inte Stella som är utsatt heeela tiden ungefär. Men hon är söt ändå. ^^


Sömn.

Nej, nu är det verkligen dags att pallra mig till sängen igen! Tar emot lite i hjärtat att flytta på Stella när hon ligger så skönt här, huvudet på min arm och allt.. Ligger och sover, snarkar lite tyst gör hon också. ^^ Men men, även jag måste ha sömn.

God natt alla där ute!

Mysigt ljud.

Ett av dom mysigaste ljuden jag vet, det är när katter spinner. :) Speciellt när man gosar med dom. Jag har min Stella liggandes här framför tangentbordet, kurrar som tusan gör hon, min lilla älskling. :)


Mitt namn.

Hittade denna lista hos Marica som jag tänkte kunde vara bra tidsfördriv. :)

A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig ..
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktig i skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart

S - Lätt att bli kär i. Jaså, där ser man!
A - Gillar att festa. Jodå, ibland händer det väl.
N - Du kan behålla hemligheter. Det är ett som är säkert!
D - Gillar att dansa loss. Nja, inte så ofta.
R - Helt galen. Jajamän! And proud of it. ;)
A - Gillar att festa. Jo, det är ju redan konstaterat.

Fotokurs.

Jag letade runt lite på nätet för ett tag sen efter fotokurser. Jag hittade en här i Eskilstuna på Studiefrämjandet som verkade vara intressant. Imorgon ska jag nog försöka ta mig ner till stan och kolla upp mer om den kursen. Jag vill komma igång med fotandet, lära mig lite mer.

Lär dig hantera din digitalkamera
Maximillian Norberg
Ons. 18.30-21.00 5 ggr. 500:-
Du lär dig använda din digitala kamera på ett kreativt sätt. Vi går igenom bildkomposition, färglära, vitbalansering, skärpedjup och annat som gör att du kan ta bättre porträtt och miljöbilder.



Låter väl inte helt fel va? :)

Storslagna planer.

Varför ska alla tankar komma igång när jag väl lagt mig för att sova? Alla mina storslagna planer som planeras inuti huvudet, allt som ska bli så bra. Alla storslagna planer som egentligen bara blir fiasko när jag väl ska förverkliga dom. Varför tänker jag ens på det när jag vet hur det blir? Borde jag inte ha lärt mig att jag inte kan klara av det?

Jag skulle behöva ha någon som går igenom exakt samma sak, som tänker lika som jag. Någon jag kan prata av mig med när det börjar ta emot och någon som jag dela framgångarna med. Någon som förstår, någon som hjälper. Någon som följer varje steg jag tar och om jag skulle vilja hoppa över något steg ska den vara där och pusha att då ta ett extra steg och jag skulle göra detsamma med denna någon.

Storslagna planer gör sig nog bäst i mitt huvud, visst gör dom massor med skada i huvudet men nog mindre skada än om jag skulle försöka mig på dom, och misslyckas gång efter gång som jag redan gjort flertalet gånger..

Myggbett.

Jag har fått ett myggbett, mitt i handen! Lite drygt måste jag säga. Bättre när myggbetten är på typ benet eller så, då kan jag iaf klia sönder dom så dom inte kliar nå mer. ;)

Helgen i ord.

I helgen var vi alltså hem för att hinna med diverse saker. Första stoppet blev syster Elin med familj eftersom dom skulle bort under helgen och sen på tisdag åker dom till Bulgarien i en vecka, dom jäklarna. ;P Vi åt lite tårta och annat fika där eftersom min systerdotter hade fyllt år på torsdagen. Gott var det med tårta. :) När dom hade lämnat huset var det bara för att göra sig iordning inför en kväll/natt i Gävle på Cityfesten.

Planerna var väl som så att jag skulle festa med Janet men så blev det inte, träffade henne inte alls faktiskt.. :( Ist fick jag träffa Joel och några av hans kompisar, satt där hemma och drack lite, fast någon riktig fest blev det inte eftersom det skulle dom ha på lördagen. Men det var trevligt ändå! :) Senare på kvällen/natten möttes jag och Claes upp, han hade varit hos sin syster, och gick vidare in mot stan för att kika lite. Väl där inne i folkmassorna träffade jag min älskade hallonlarv, Dennis, Diana och underbara Sanna! Jag och Claes åkte hem till det lånade huset i Valbo strax före ett tror jag det var, vilket var rätt skönt. :)

På lördag morgon begav jag img in till Gävle igen för att möta upp syster Malin med familj, Claes åkte in senare för han var så trött. :P Vi gick runt och tittade och hade väldigt tur med vädret. :) När dom skulle åka hem strax efter två började det regna lite grann. Jag och Claes gick hem till hans mamma för att fika lite och då regnade det ännu mer. När vi sen gick till bussen för att åka hem var det uppehåll, tills vi satte oss på bussen. :P När vi hoppade av bussen regnade det som tusan och det åskade och blixtrade, me no like.. :S Tur att vi hade fått ett varsit paraply av hans mamma. :)

Väl "hemma" i Valbo var det bara att packa ihop alla saker för att bege oss hem till Torsåker till mamma och pappa där vi spenderade lördag kväll och mestadels av söndagen.

En trevlig helg fast att den inte riktigt blev som den skulle.

Packa.

Nu ska jag gå och packa i bilen för att sen åka och hämta Claes! Efter det åker vi hemåt! Åh vad jag ser fram emot den här helgen. ^^

Hej så länge!

Färgklick.

Jag är färgklicken i Melas liv, det sa hon! För hennes liv är bara svart och grått, och jag är sprudlande rosa. ;) Haha!

Sorry för att jag är som jag är, kan inte hjälpa det. ;P

Happy!

Åh vad glad jag är nu! Av flera anledningar. ^^

1
. Jag har fått en ny bloggdesign!! Jag är så happy, man blir glad av att gå in på min bloggsida nu, tycker jag iaf. ;) Supersnällt av Alisa att hjälpa mig, och så snabbt!

2. Klockan ett ska jag hämta Claes från jobbet och vi ska då bege oss hemåt!

3. Jag ska antagligen festa lite med Janet  och annat folk ikväll, åh vad jag längtar!

Nu ska jag fortsätta att packa och städa!

Hemresa.

Imorgon eftermiddag beger jag och Claes oss hemåt! Jag fick mitt arbetspass bortbytt så det känns bra. :) Det var ett tag sen jag var hem nu, dock inte lika längesen jag träffade familjen. ^^

Planerna är att umgås med familjen, träffa lite vänner samt besöka Cityfesten i Gävle. Trevligt!

16.00-20.15

Idag är det jobb från 16.00 till 20.15 som gäller. Skönt med så korta tider faktiskt. :) Än så länge har dom inte ringt in mig tidigare, men det är ju ett tag kvar tills mitt pass börjar också. Sen kan man ju alltid bli förlängd också. :P Alltid lika spännande varje dag man ska jobba. ;)

Hoppsan!

Hoppsan vad jag är vaken tidigt då. ;P Blir så ibland nu när Claes börjat jobba igen och går upp den här tiden, vissa dagar vaknar jag också så här tidigt och vissa inte. Jag ska lägga mig igen nu och sova några timmar till, skööönt!

Hörs senare idag då! :D

Ego-moment.

Jag kände för att vara lite ego och tog nån ny bild på mig själv. :)




God natt.

Nej, nu säger jag tack och god natt! Är ju en dag imorgon också.

Parken Zoo.

Lördagen den 19 juli kom min äldsta syster med familj ner och hälsade på! Riktigt trevligt måste jag säga. :) Vi började med att äta lunch på MAX för att sen gå ett varv inne på Tuna Park, lite shopping är ju aldrig fel. ;)

Kvällen spenderades med godis inköpt från Godisland i stan och lite TV-tittande hemma, det blev även lite "katt-cirkus" som roade oss alla, galna katter som busade alltså. :)

Söndagen var helgens höjdpunkt, nämligen Parken Zoo! Vi kom väl dit en timme efter öppning kanske och vi hade väldigt tur med vädret hela dagen, lagom varmt men inte gassande sol och inte heller blev det regn som det såg ut att kunna bli stundtals. Dock blev det bara halva djurparken som vi hann med eftersom ungarna ville leka innan det blev regn så vi begav oss till Fantomenland så dom fick leka av sig. :) Efter ett tags lekande kommer äldsta systerdottern springandes och säger att andra systerns barn också var där, men det trodde jag inte på men oj så fel jag hade! Då har den andra systern med familj åkt ner som överraskning utan att nån av oss visste nåt. :) Happy moment, alla tre systrar var samlade, med randiga tröjor. ;) Haha!

Ungarna lekte och till slut blev det dags för nöjesparken vilket uppskattades, karusell på karusell avverkades och sen samma några gånger till. ^^ Chokladhjul hann vi också med, men tro inte att jag vann nåt, besviken som tusan blev jag.. :(

Dagen/kvällen avslutades med Amy Diamond, det lilla energiknippet! Konserten var väl en timme lång kanske, sen stod jag och äldsta systerdottern i kö i nästan två timmar för att få autograf, en väldigt jobbig väntan, mycket varmt och mycket trängandes, men hur ofta kan hon få en autograf av Amy Diamond liksom? :) Till slut kom vi fram iaf och både autograf och bild tillsammans med henne fick vi, ett bra avslut.

Äldsta systern med familj åkte hem direkt efter Parken Zoo medan den andra systern med familj följde med oss hem för att äta mat och kika på lägenheten, men dom blev inte så långvariga då klockan var mycket och det tar ändå två timmar att köra hem.

På måndagen kom mamma och pappa och hälsade på! Jag hann alltså med heeela min familj på tre dagar! Det var en bra helg med andra ord!

Här nedan kommer några bilder som jag tog under dagen på Parken Zoo:


Vit känguru.


Brungrå (?) känguru.


Tiger.


Mäktig vit tiger.


Trött vit tiger.


Apa som inte alls var nå aktiv.


Afrikansk vildhund som hade en ovanlig teckning.


Här är jag, eller nej vänta, en vanlig gris var det ja..


Älskling klappar en get. ;)


Fantomens grotta!


Fantomen himself. ;)


En glad älskling innan Amy började.


Amy i full gång.


Guldjackan från Melodifestivalen. :)


Och så ett porträtt på Amy herself.

Sömnlös.

Hmm, vi gick och la oss för en timme sen ungefär, men jag klev upp för tio minuter sen eller så. Jag bara låg och tänkte en massa och kunde därför inte slappna av och försoka somna. Så nu sitter jag här ist, tänkte uppdatera bloggen lite så ni vet att jag lever. :) Jag ska kolla igenom lite bilder som jag tänkte lägga upp så jag återkommer. :)

RSS 2.0