Fortfarande minus!

Jag är så glad att det fortfarande går neråt! Idag visade vågen 0,5 kg minus. Visst, jag ska erkänna att jag vill att det ska vara mer men jag måste fatta att det fortfarande är minus och inte plus! Det är svårt att ställa in hjärnan på rätta tankar men jag försöker verkligen. Jag ska även försöka ställa in hjärnan och kroppen på att hjälpa till mer i viktnedgången, typ ta promenader och så. Då kan det börja rasa en hel del hoppas jag. Jag vill så gärna må bra och må bra i mig själv.

I'm on the right way!

-4 kg!

Dåligt med uppdateringar från min sida, sorry.. Men nu är jag så glad så jag bara måste skriva! Som en del vet har jag börjat ett nytt liv utan enorma mängder med godis, snacks och skräpmat. Första veckan gick jag ner 1,5 kg och andra veckan som var förra helgen gick jag ner "bara" 4 hg, kändes som så lite fast att det ändå var minus. Idag vägde jag mig när jag kom hem från jobbet bara för skoj skull eftersom vi inte kommer att vara hemma imorgon bitti. Jag var tvungen att ta dit Claes så att jag inte såg fel siffror! ;P Jag har på den senaste veckan gått ner 2,1 kg!! Fatta vad glad jag blev. :D Nu är det 4 kg totalt som är borta från min kropp och jag är så glad!

En till sak som gör mig så glad är att den 15 augusti åker jag och Claes till Turkiet i två veckor! Vår första resa tillsammans. ♥

Nej, nu måste jag duscha och göra mig iordning inför en liten trevlig fest med arbetskollegor. :)

Mina kollegor bestämde idag på lun

2c13572557a1b6a08380280fa84df082.png

Mina kollegor bestämde idag på lunchen, efter samtal om fikabröd, att jag skulle baka en tårta, som jag pratade om, till imorgon. ;) Sagt och gjort! Här är resultatet. Bli fredag och fikarast nu då! Haha! :)


Sommarkväll i Gävle.

Trött tröttare Sandiie. Ungefär så är det nu. :P Det enda jag gör är att jobba känns det som, är ju helt slut när jag kommer hem från jobbet.. Igår höll jag på att somna sittandes i soffan strax efter 20.00, normalt? Haha! Mitt hem under denna vecka är hos svärmor så jag slipper vara hemifrån i 12-13 timmar och kliva upp klockan 05.00 på morgonen.

Apropå svärmor så ska vi snart kila ner på stan och kika lite på Sommarkväll som arrangeras varje onsdag i juli månad här i Gävle. Ikväll är det Markoolio som ska stå på scenen och ingen av oss är väl nå större fan av honom men gå ner och titta en stund ska vi ändå göra. Skönt att komma ut och göra nå annat än att sitta hemma eller att jobba. :PEdit: Markoolio var tydligen väldigt sjuk så han kunde inte komma och uppträda. Men inte blev jag besviken för det! Efterträdaren var nämligen mycket bättre och det var Martin Stenmarck! Han är ju rätt så snygg att titta på. ;) Det tråkiga var dock att han hade så jäkla mycket mellansnack, onödigt helt ointressant mellansnack och allt vad han hade för sig. Men jag kan tänka mig att det var för att han fick hoppa in med kort varsel och inte hade kunnat sätta ihop en bättre repertoar (heter/stavas det så??) och hunnit repetera med bandet.

- 1,5 kg!

Wee! På en vecka har jag gått ner 1,5 kg! Jag är så glad. :D Hur har jag gjort? Jo, vi bestämde oss för att inte äta godis, snacks och utemat lika ofta som vi har gjort och det verkar ju ha gått bra. ;) Så ska vi köra ett tag och sen ska vi ta oss an steg två som är motion. Visst, jag får en del motion på jobbet men jag måste sätta igång på riktigt sen så det blir ännu bättre resultat på vågen!

Idag är nog en bra dag. ;)

Fy fan!

Jag blir så jävla less! Så jävla arg!

Fy fan!

Spikmatta.

Båda mina systrar har en varsin Shakti spikmatta och säger att den är jättebra! Jag har varit lite skeptisk mot den eftersom jag har så låg smärttröskel. :P Men igår tog jag tjuren vid hornen och la mig på den där spikmattan. Elin sa att man skulle försöka uthärda dom första fem minutrarna och att det skulle bli bättre efter det. Fy satan vad jag svor när jag la mig på mattan! Ont som bara den gjorde det, i typ fem minuter. Sen blev värmen skön och jag dåsade bort efter ett tag. En halvtimme låg jag faktiskt, blev lite stolt över mig själv. ;) Jag fick börja med att ligga på den i sängen så att trycket inte skulle bli så hårt och det var väl tur det. Nu skulle jag nog vilja ha en egen spikmatta faktiskt, prova den på riktigtunder en längre period.Min rygg efter användningen.


BESKRIVNING
Ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning. Den gröna färgen ger lugn, harmoni och själslig balans.

Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt. Spikmattan ökar dessutom blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm.  


RSS 2.0