Nattjobb.

Nu ska jag göra mig iordning och packa lite inför nattens jobb. Känner mig inte jätteladdad, men men..Jag måste försöka bli mer aktiv i mitt bloggande..

Ayo Technology.

Är det bara jag som är allmänt seg att fatta att Milow's låt Ayo Technology är en cover på 50 Cent's Ayo Technology? :P Jag sökte nämligen på Milow på Wikipedia och upptäckte då detta. Ja, tänk vad efter man kan vara ibland. ^^

Vilken version tycker ni är bäst? Originalet eller covern?

Originalet:
 

Covern:

Kärlek.

Efter två nätter ifrån varandra får jag äntligen sova bredvid min älskling igen. :) Åh vad jag har längtat efter honom..

♥ Äkta kärlek ♥

Att sova eller inte sova, det är frågan.

Trött, tröttare, tröttast.

Förkyld? Jo, så blev det såklart. Mår inte helt hundra och sov inte alls bra inatt. Jobbet gick rätt så bra ändå faktiskt. Nu är jag så trött att jag faktiskt funderar på att gå och lägga mig redan nu, innan nio! Inte alls likt mig..

God natt, eller inte. Det visar sig.

Förkylning på gång?

Jag tror att jag börjar bli förkyld.. :(

Vad baserar jag det på då? Jo, halsen är konstig, det kittlas och jag hostar och det gör lite ont då jag hostar. Känns som om jag börjar bli snorig också, har även fått lock för öronen som jag sällan får. Huvudvärk har jag också.. Allt detta brukar hända innan förkylningen bryter ut. Jag hoppas verkligen att jag har helt fel och att detta bara är en en-dags-grej.

Imorgon bitti när jag vaknar och ska åka till jobbet så är jag helt återställd! *Intalar mig själv*

50 kg övervikt.

Ja, länge har jag vetat om (och alla andra som sett mig) att jag är överviktig, ingen nyhet precis! Jag var på en sån där BMI-sida idag och kikade runt lite och kollade mitt BMI, jo jag tackar! Fetma klass 2 känns ju jävligt bra.. 50 kg övervikt har jag! 50 kg! Helt sanslöst mycket jag egentligen går och bär på som inte ska vara där. Jag hatar mig själv för att jag låtit det gå så långt.. I really do..

Sömn.

Jag måste ha somnat precis efter att jag bad Claes hålla om mig för att jag frös, och det var väl direkt när jag hade lagt mig. :P För övrigt fick jag ett nej av Claes.. Klockan 12 vaknade jag och klev då upp, har sovit jättebra tror jag! Lovely. ^^ 

Annars idag är det bara att vänta på att åka till jobbet.. Jobbar 20.30-05-30 inatt, men det ska nog gå bra då jag jobbar med en rolig filur. :) Jag ska sova i Torsåker när jag slutat och det beror på tre saker. För det första: Jag ska vara barnvakt imorgon. För det andra: Mamma och pappa kommer hem från Grekland imorgon bitti! För det tredje: Min ena svåger fyller år så jag ska dit och fika.

Nu ska jag följa med Claes och lämna hans syster vid bussen och ska vi handla lite.


36 timmar.

Nu är klockan såå mycket och jag ska nu gå och lägga mig. Riktigt duktig har jag varit om jag får säga så själv. ^^ Ungefär 36 timmar har jag varit vaken och ändå har jag inte varit jättetrött. Hoppas att jag kommer sova gott nu då. ;)

God natt!

Odla räkor.

Jag kom nästan nyss hem till lägenheten och Claes trodde att jag skojade när jag sa att jag inte har sovit nåt än. :D Nu står han i duschen för att vi ska åka till Falun, trevligt med lite äventyr. ^^ Vi ska i Falun införskaffa oss lite växter och mossa till vårat nyuppstartade lilla akvarium där vi ska försöka odla räkor. Sen ska vi även handla på Willys innan vi åker hem.

Hoppas att jag inte somnar i bilen. ;)


Rekord för Sandiie.

Jag håller på med något som jag inte trodde att jag skulle klara. Iofs vet jag inte om jag kommer att klara det men jag är en god bit på väg iaf. :)

Vad är det då jag håller på med? Jo, jag kom hem (eller hem och hem, till mina föräldrars hus) tjugo över fyra och satte genast igång en maskin med tvätt och gick sedan för att duscha. Efter det så har jag satt igång tvättmaskinen både en och två gånger till men har ändå en laddning kvar. Emellanåt har jag suttit vid TVn och slötittat på diverse olika meningslösa program. :P Och varför håller jag på så kan man ju undra. Svaret på det är att jag ska försöka att inte lägga mig förrän det är läggdags ikväll. Tänk så mycket mer jag får uträttat och tänk så skönt jag kommer att somna ikväll!

Så gott folk, det är det som jag håller på med.

Skattepengar!

Claes läste på Aftonbladet idag att skattepengarna skulle börja betalas ut på torsdag eller fredag men att vissa kunde få idag. Med vår tur (läs otur) så skulle väl vi få på fredag eller nåt eftersom vi inte hade fått in mina pengar idag när han tittade kontot. Men så helt plötsligt fick han för sig att titta kontot igen nu efter kvällsmaten och ser man på, då hade mina älskade skattepengar trillat in! Sparkontot fick sig då en påfyllning, känns härligt! :D


Roligt i köket.

Ikväll tror jag att vi ska äta köttfärspaj. Igår kom vi överrens om det men sen är ju frågan om jag orkar fullfölja tanken idag. ;P Allt skulle vara mycket trevligare om jag hade sällskap i köket och lite hjälp skulle ju inte heller skada. Men nej, det får jag typ aldrig.

Jag gillar verkligen att laga mat och baka men gör det väldigt sällan. Claes brukar tjata på mig att jag ska baka ofta eftersom jag "påstår" att jag älskar det. Där kommer det in i bilden igen, sällskap. Allt i köket blir roligare om man hjälps åt tycker jag! Sen är det alltid roligare att fixa åt fler än sig själv och så. Men men.

Nån som vill komma och baka med mig nån dag? :)

Meningslöst.

Nej, om man kanske skulle blogga lite då. :P

Kan inte det dåliga vädret sluta nu, jag vill ha sol och värme! Mamma och pappa är i Grekland för övrigt, dom valde då den rätta veckan att åka så dom har sol och värme så det räcker! Jag hoppas att jag och Claes kanske kan ta oss utomlands i höst, men det visar sig antar jag. Ekonomin måste ju förändras till det bättre isf. Får se om vi kanske ska spara undan alla mina skattepengar som borde komma denna vecka.

Jag avslutar detta totalt meningslösa inlägg med några ego-bilder. :)


 

Sommar och sol!

Sommar och sol och jag är ledig! :D

Idag ska jag ner till Torsåker och hämta två syskonbarn från dagis, vi ska nämligen baka lite inför lillkillens fjärde födelsedag imorgon. :) Innan vi ska baka ska vi nog till syster Malin och bada lite i poolen, ungarna och Claes ska med all säkerhet bada men hur det blir med mig får vi se.. Glassa lite grann i solen ska jag väl göra iaf. ^^

Nej, nu är det duschen och rakning av benen som gäller. ;) Haha!

RSS 2.0