Tokig hjärna.

Jag fattar faktiskt inte att jag fortsätter att komma upp på dessa dagar då vi ska simma, min hjärna måste vara tokig som går med på ett uppvaknande tiiiidigt varje tisdag och fredag. :P

Nu ska jag packa väskan för att bege mig.

I valet och kvalet.

Jag har varit i valet och kvalet hela dagen i princip, skrivit en liten ansökan och ändrat i den då och då. Nu ikväll, precis nyss faktiskt, fick det bli den slutgiltiga versionen och jag skickade iväg det. Jag gjorde det! Nu håller jag tummarna, tror jag. :P Jag är fortfarande velig men jag var tvungen, tvungen att chansa nån gång här i livet. Annars hade jag bara ångrat mig och inte skickat alls. Men nu är det skickat, det är verkligen det: 

Tack!

Vi hör av oss om det blir aktuellt.Jag kommer att svimma om det blir aktuellt ju! :D

Tvångsbeteende.

Jag har kommit på att jag har några tvångsbeteenden eller vad man ska kalla dom. För tvångstankar tror jag inte att det är, eller jag vet inte. Iaf, jag tänkte att jag skulle berätta om dom. Det är inte farliga saker utan vardagliga som egentligen är väldigt fjantiga när jag tänker efter. :)

* Bestick - Jag vill alltid ha ett par som hör ihop, måste vara från samma serie/kollektion så att säga. Kan ju inte ha en gaffel som är slät från IKEA och en kniv som är mönstrad från RUSTA eller så (undantag när jag äter ute, där kan jag acceptera om det inte finns sammanhörande bestick).

* Täcke - Jag kan inte ha täcket åt fel håll, alltså ha den stora öppningen uppåt utan fotänden ska vara nere vid fötterna. Inte ens om jag och Claes delar på ett täcke i soffan när det ligger på tvären kan jag ha fotänden vid mig.

* Bilstereo - Jag måste ha ett jämnt antal på volymen på bilstereon, så om Claes höjer till 25 måste jag ändra till antingen 24 eller 26.

Där var tre av mina konstigheter som jag kommer på nu. Claes brukar alltid fråga vad är det som händer om det inte blir som jag vill? Ja, ingenting men jag måste ändå ha det/göra så. :P Haha! Jag vet, jag är inte riktigt riktig. ;)

Har ni några såna här konstigheter för er?

Jakten på flugan.

Jag som var så duktig och putsade fönstren för ett litet tag sen, nu är det ena helt kladdigt igen! Och det är tack vare mina älskade små pälsbollar, nästan hela förmiddagen idag har gått åt till att jaga, med hjälp av både tassar och mun, en liten liten fluga. Det roliga är ju då att den där lilla flugan är mellan fönsterglasen så dom kan inte komma åt den! Stackars missar som inte inser det och ger upp jakten.. Tidigare var det även en mindre mal som satt på fönstret, på utsidan, men dom var fast beslutna att dom skulle få tag på den! Lycka till tänkte jag då och skrattade lite. ;)

Ett gott skratt förlänger livet!

Finns det nån som inte gillar att skratta? Jag älskar att skratta iaf! Jag hittade den här videon för ett bra tag sen och det är Skype Laughter Chain, alltså reaktioner när människor tittar på andra människor som skrattar. :) Jag skrattade som mest när den sista kvinnan satte igång, jag låg i princip dubbelvikt av skratt och tårar då! Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet och detta klipp förlängde mitt liv massor och kommer nog att fortsätta förlänga det flera gånger om. ^^

Luta er tillbaka och låt skrattmusklerna jobba. ;)


Vilken var din favorit?

Nyrakade ben.

Fredagens simtur till ära så rakade jag benen imorse faktiskt, klockan var väl sisådär 05.30 nånting. ^^ Jag var inte så trött som jag brukar vara när jag kliver upp i den tiden, men det slår ju tillbaka, som nu t.ex. Hur trött som helst är jag! Måste nog peta i mig nån frukost så jag får lite energi. Efter det ska jag förmodligen ner till syster-yster E och scrappa lite. :D

Telefonförsäljare.

Dessa telefonförsäljare alltså! Jag hatar att dom måste vara så påstridiga! Ringde en tjej nu och ville erbjuda Omega 3 gratis eftersom jag är med i Front (Claes köper kalsonger därifrån). Claes svarade men uppfattade bara att det var mig hon ville prata med, hörde alltså inte för vems räkning hon ringde för, det gjorde inte jag heller från början faktiskt men efter några fler snabbtalande meningar föll poletten ner.

Konversationen löd som följande (ungefärligt):

Tjejen: Eftersom du är medlem i Front International så erbjuder vi nu gratis Omega 3!
Jag: Nej tack, jag är inte intresserad. (Lite snällt sådär)
Tjejen: Men har du provat Omega 3 någon gång?
Jag: Nej, det har jag inte men jag är fortfarande inte intresserad! (Lite irriterad)
Tjejen: Det är absolut inget köptvång!
Jag: Jag är inte intresserad ändå sa jag!! (Irriterad!)
Tjejen: Då får jag tacka för din tid.
Jag: Mm, hej då.


Scrappade alster.

Igår var jag väldigt produktiv gällande scrapping! Jag tillverkade tre kort under gårdagen och det kändes väldigt bra. :D Jag tänkte bjuda på mina fem alster som jag producerat sen jag började min scrapbooking-karriär. Notera skillnaden mellan första och andra kortet, ett sånt rejält kliv i utvecklingen som heter duga, om jag själv får säga så. ^^

Kort nummer 1:


Kort nummer 2:


Kort nummer 3:


Kort nummer 4:


Kort nummer 5:


Såååå, vad tycks? Vilket kort är din favorit? :)

Besöksrekord!

Oj vad inaktiv jag varit här känner jag. Jag har haft besöksrekord sen sist iaf! Mitt inlägg om Lady Gaga kom med på blogg.se's startsida så besöksstatistiken sköt i höjden! :D Närmare 1000 unika besökare hade jag första dagen inlägget låg på sidan, lite tufft måste jag erkänna att jag tycker. ^^


Lady Gaga.

Visste ni att Lady Gaga har varit med på MTV innan hon blev känd som just Lady Gaga? Det var 2005 som hon var med i programmet Boiling Points som visades förr i tiden. Lite roligt att se henne innan hon blev känd. :) Hon stack inte ut lika mycket på den tiden. ;)


Vilken version av Lady Gaga gillar ni? Den äldre som inte stack ut eller den nuvarande som verkligen sticker ut?

Pling plong.

Vad less jag blir! Jag sa igår att jag skulle sova ut ordentligt idag, jag hade sett fram emot det! Men vad händer? Strax efter åtta är det nån som plingar som en tok på dörren. Det var inte bara tre gånger utan många gånger och relativt intensivt. Halvvaket ignorerar jag det först men när det fortsätter måste jag gå upp och se vad det är frågan om. Hittar inte mitt nattlinne så jag fick dra på mig målar-tröjan, som blev ut-och-in men det såg jag först sen. Jag öppnar innedörren och tittar ut genom kikhålet och ser då en ryggtavla på nån som är på väg ner igen. När innerdörren öppnas hörde jag ett "hallå! hallå!" och jag ser att personen vänder tillbaka. Jag öppnar då ytterdörren och ser att det är Mr. Ordförande i bostadsrättsföreningen. Han sa att jag var tvungen att flytta på bilen då den stod i vägen för asfalteringen som skulle göras. Det vara bara att klä på mig lite snabbt för att sen gå ner ut i kylan och flytta på bilen.

Snacka om trött jag är! Har sovit alldeles för lite dom senaste nätterna så jag överväger att gå och lägga mig igen, fast det skulle nog bara vara onödigt. Jag får lägga mig i tid ikväll ist! Men det går nog inte så bra då Claes kommer hem och jag vill umgås med honom så länge det bara går ikväll. :)

Frukost nu då, sen kanske jag tar mig an den fjärde och sista väggen plus allt smått som är kvar.

Produktiv dag.

Ojoj, nu har jag riktigt ont i huvudet! Har målat typ hela dagen så det tar ju på krafterna. Men nu är det bara en vägg kvar och den tar jag imorgon. Justja, ett ställe där jag hade spacklat sprack ju såklart när jag målade på det. Jag hade tydligen inte spacklat ordentligt då.. Skit också! Så imorgon får jag väl spackla där igen.. Lite problem har jag med hörnen på vissa ställen då det är två färger. Det är vitt kvar här och var. Krångligt.. Jag vill att det ska se snyggt ut ju! Får väl hålla en spackelspade där och måla det vita sen, nu var jag smart! ;D

Pappa var hit en sväng idag! Han bjöd på pizza och sen fixade han så att vi har en fungerande kökslampa, lovely. :) Det var nämligen så att kontakten på lampan inte passade ihop med uttaget i taket. Pappa hade typ aldrig sett ett sånt uttag förut men han är så trixig så han lyckades komma på en lösning ändå! Min älskade pappa är en riktigt händig man, fixar det mesta. ♥

Nej, nu är det nog dags att dra bort den sista tejpen och sen sova. Det har jag förtjänat! ;)

Måla, måla, måla.

Jag har nu tagit tag i det här med att förnya/uppdatera vårt hem! I sovrummet har jag valt att måla och då i två färger. Dom två mindre väggarna ska vara beiga och dom två större ska vara bruna. Jag har nu avverkat dom två små väggarna och än så länge känns det bra! Igår målade jag den ena och idag den andra. Nu ska bara den andra väggen torka så jag kan börja med den bruna färgen! Tanken är att jag ska få det färdigt innan Claes kommer hem imorgon. ^^ Jag har även tapeter till både kök och hall men det får vänta för jag har absolut ingen aning om hur man tapetserar!

Apropå Claes, jäklar vad jag saknar honom! Längtar efter honom! Jag ska krama sönder honom flera gånger om!Fredagsmys.

Fredag. Idol. Systerdotter. Övernattning. Snacks. Saft. Choklad. Mys. Bus.

Sandiie är glad och mår bra ikväll!


Den bjuder jag på. ;)

Gräsänka.

Imorse åkte Claes och två kompisar till Eckerö för att vara där tills på måndag. Känns väldigt tomt och ensamt. Det jobbigaste med detta är inte att vara ensam på dagarna utan det är att gå och lägga sig ensam på kvällen. Hade det bara varit en natt skulle det vara annorlunda, men nu är det ju fyra kvällar jag ska lägga mig ensam.. Känns inte ett dugg bra just nu faktiskt. Hade mitt välmående varit som det skulle hade jag nog klarat av det på ett helt annat sätt..

Tur att jag har mina älskade bäbisar, då slipper jag iaf sova ensam, hoppas jag åtminstone.

Mina tre hjärtan. ♥♥♥
Känslor.

Ibland vill jag bara skriva av mig, skriva precis hur jag känner vidt just det tillfället. Men det gör jag inte. Jag känner inte att jag kan bli så pass privat med mina känslor här. Tyvärr. Jag är för feg.

Sandiie goes anonymous.

Intensivröd.

Jag är sjukt sugen att göra nåt med mitt hår! Och jag vet exakt vad jag skulle göra..

↓↓


To be continued.

Jag är så trött, har varit en hård helg för mig. :P Haha! Jag är så trött att jag inte orkar skriva om helgen nu utan tar det imorgon eller så. :)

To be continued.


Party!

Gott med vin! Trevligt sällskap, en lyckad kväll med andra ord. Men nu är det nog dags för att sova. :) Ska upp i bra tid så jag kommer iväg till Scrapbooking-mässan i Gävle. :) Försöka iaf. :P

God natt!

Vägning.

Fredagar är som bekant vägningsdag hemma hos oss och idag är det ju då just fredag. Kändes lite jobbigt att kliva upp på vågen men jag var tvungen liksom. Allt minus är bra oavsett hur mycket eller lite, right? *Intalar mig själv*

Denna vecka
091002: 114,3
BMI: 36,6

Förra veckan
090925: 114,6
BMI: 36,6

Skönt trött.

Nu är jag skönt trött i kroppen efter mmorgonens simning, en hel timme blev det idag! Lite imponerad av oss är jag. ;) Efteråt bastade vi så det hjälpte ju också till att bli trött och mör. Känns riktigt bra när vi går ut från Hoforshallen men det känns inte lika positivt när klockradion ringer och uppstigning ska ske..

Nu är det frukost för att sen ta en tur in till Gävle. Och varför jag ska dit det är en annan historia som jag tar i ett annat inlägg. :)

Just keep swimming.

Just keep swimming. Just keep swimming. Just keep swimming, swimming, swimming. What do we do? We swim, swim.


Utmaning.

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Spel
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Surströmming
9. Sak i badrummet: Spegel
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Strömavbrott
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Sömnlös i Seattle
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Simple Plan
16. Djur: Sengångare
17. Gatunamn: Stentorpsvägen
18. Bil: Suzuki
19. Sång: Sankta Lucia

Jag utmanar: Hallonlarv, Janet, Mela, Therese och Joel

RSS 2.0