Maybellene I Hofteholder.

Igår när jag åkte hem från jobbet hade jag P3 på som jag aldrig annars har och hörde då en låt som jag diggade väldigt mycket! Jag var tvungen att veta vilka det var som sjöng, det var så skönt sound och vilken härlig röst han hade! Tur att jag har Track ID på min mobil. ;) Dock kanske det inte var så bra att köra samtidigt som jag skulle fixa det där. :P Men jag lyckades spela in en snutt av låten och även få en träff! Det var inga mindre än Volbeat (som jag hade ett svagt minne av att Mela spelat för mig tidigare fast nån annan låt) P3 spelade. Riktigt sjysst sound som jag gillar - hårt fast ändå mjukt. :) Låten som spelades var Maybellene I Hofteholder och här nedan kommer den.


Kusin med sambo-umgänge.

Idag åkte jag till kusinen strax efter lunch för att göra slingor på henne och jag tänkte väl att jag kunde vara lite snäll då. :D Sen fick jag ju annat att tänka på ist för Claes hemkomst som jag längtat efter, fördriva tiden liksom. :) På eftermiddagen fick jag beskedet att han stannar i Sthlm en natt till! Voine voine tänkte jag, ytterligare en natt att lägga mig ensam i den stora dubbelsängen.. Men det är bra att han blir kvar så han får umgås med sin kompis som han så sällan träffar fast jag skulle inte haft något emot om han hade kommit hem ist. ;P Så ikväll blev det ytterligare kusin med sambo-umgänge för min del vilket inte är helt fel det heller, tacos och massa flams (som det iofs alltid blir när vi umgås) fyllde min dag och kväll denna lördag.

Nu ska jag fördriva tiden med dator, TV och älskade hårbollar! Om jag är vaken tillräckligt länge och sysselsätter mig blir jag så trött att jag somnar på en gång och slipper ligga och tänka på älsklingen min och bli lite halvt deprimerad.

Är det fler än jag som är vaken och fördriver tiden med mest ingenting så här dags eller är dom flesta ute och festar?


♥ From This Moment On ♥

Ikväll efter jobbet åkte jag till min kusin och hennes sambo för att äta tacos och umgås då Claes har lämnat mig för att festa i Sthlm. Tråkigt att vara ensam ju. Vid elva-tiden blev jag lite väl trött och begav mig hemåt men det var ingen rolig känsla när jag kom hem.. Det var liksom helt tyst och tomt och jag kände mig så ensam som jag aldrig gjort tror jag och känner mig fortfarande. Ja jag vet att jag har katterna, visst, utan dom hade det antagligen kännts ännu värre men ändå. Saken blev ju inte bättre nu när dom spelade From This Moment On med Shania Twain. Saknar min älskling mer då ju..
 
Nu kanske många tycker att jag är dum i huvudet eller nåt i den stilen som känner så när vi bara varit ifrån varandra ett halvt dygn eller vad det är (blir dock längre med tanke på att han kommer hem någon gång undet morgondagens senare timmar). Men jag känner verkligen så då jag älskar honom mest av allt och har aldrig kännt så nån gång förut för en annan människa och trodde aldrig heller att jag skulle känna så nån gång i mitt liv! Vi brukar aldrig vara ifrån varandra längre perioder (ja, jag hör hur fel det kan låta men det är på ett bra sätt!) så det är lite ovant. Kommer att bli konstigt när jag ska sova. Lägga mig ensam i en stor dubbelsäng är ingen hit. Nåväl, det är väl bara att lära sig att gilla läget antar jag.
"From This Moment On"

(I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with
every beat of my heart.)
From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

Uppdatering.

God kväll!

Stackars er som följer min blogg då jag sällan uppdaterar. Och när jag väl gör det skriver jag inget vettigt. :P Haha! Nu kommer ytterligare ett sånt inlägg så var beredda. :)

Idag skulle jag och Claes hem på lite "kalas" hos min kusin och hennes sambo då han fyller år idag. Vi skulle dit efter att Claes var färdig på körskolan var det tänkt. Men så ringde dom in mig på Willys och ville att jag skulle jobba till stängning och det kan jag ju bara inte tacka nej till. ^^ Men jag fick mig en tårtbit ändå på kvällskvisten när jag hämtade älsklingen. :) Nu sitter vi här i soffan och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig faktiskt, klockan är ju rätt mycket och jag ska jobba imrogon också, 10.00 - 15.00 blir det då. Rätt så skaplig tid iaf då jag får hela kvällen hemma till diverse saker såsom tvätta, eventuellt packa och självklart slappa i soffan med min lilla familj. :D

Så med dessa ord får ni nu hålla er ett tag till nästa uppdatering om vad som försigår i mitt liv.

God natt!

Hej-räknare.

Idag när jag satt och jobbade kom jag på en sak, undrar hur många gånger man säger hej under en hel dag när man jobbar som kassabiträde. Jag menar, man hälsar på alla kunder vilket är självklart, men sen har man även alla kollegor man hälsar på också. Och ta mig till exempel, jag säger inte bara ett hej till kunderna utan det blir alltid hej hej! Ibland är en kund egentligen två kunder då det är ett par eller så. Tänk om det då skulle finnas en hej-räknare precis som det finns stegräknare. Och sen tar man det ett steg längre och räknar ihop hur många gånger man säger hej på en vecka och tar då även med fritiden. Liiite roligt skulle det vara, tycker ni inte? :)

Kontrakt.

Imorgon ska jag och Claes åka hemåt över helgen. Anledningen till det är att vi ska skriva kontrakt på en lägenhet! :D Vi har hittat en tvåa i Hofors på 60 kvm som vi ska köpa. Vi har inte sett lägenheten utan vi skickade dit pappa förut för att kika och han tog några bilder med mobilen så liiite har vi sett iaf. ^^ Känns bra faktiskt, ska bli skönt att få flytta hem.

Under helgen ska jag även umgås lite med systrarna mina. Eventuellt blir det bowling imorgon vilket jag verkligen hoppas på! Det är ju så roligt att bowla! *Håller tummarna*Edit: Bana 7 är bokad imorgon för en timmes bowling i Gävle! Efter det blir det mumsig mat på MAX, det var syster Elin som var sugen på det men jag och Claes är ju inte svårflirtade gällande det. ;)

Mer jobb!

Nu är jag trött, riktigt trött. Fick plocka en hel del varor idag så det känns i kroppen. Fick en ny tid på torsdag, 9.30 - 13.00, så det känns bra! Sen när jag kom hem nu ikväll ringde dom och frågade om jag kunde jobba imorgon också, 9.00 - 16.15. Känns ännu mer bra! Kanske får lite pengar i februari också. ;)

Nu håller jag på med en matlåda tills imorgon och efter det ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Behövs ju om jag ska orka upp tidigt imorgon bitti. :P

Är du ren och fräsch nu?

Efter att Willys hade ringt hoppade jag in i duschen och under tiden ringde dom igen och Claes svarade. Jag skulle ringa upp när jag var färdig. Sagt och gjort så ringde jag upp och fick frågan: "Är du ren och fräsch nu?" Haha! Skönt gäng det där. :) Dom undrade om jag kunde komma in tidigare och självklart! Nu har jag stressat lite och väntar på att maten ska bli färdig så jag kan äta och sen åka. Hoppas bara att bilen startar... Den har krånglat nu på sistone.. :(

Happy!

Dom har skurit ner på extrajobbet på Willys för att spara till när det verkligen behövs. Lite dumt nu när jag verkligen behöver jobba mycket eftersom jag inte har nån inkomst.. Men nyss så ringde dom och frågade om jag ville jobba ikväll och självklart ville jag det! Så ikväll blir det 15.00 - 19.30, bättre än ingenting. :)

Nu ska jag duscha och sen fixa lunch!

Engelska för tidigarelärare 2.

Igår när jag kollade min mail hade jag fått provresultat från engelskakursen vi läste nu i höstas. Gissa om jag blev glad?! :D

HEN109 Engelska för tidigarelärare 2, Barnlitteratur


MomentDatum Betyg
INL12009-01-09 VG
SEM12009-01-09 VG

Liksom, VG på båda momenten! Weehoo! Nu måste jag ju få VG som slutbetyg i hela kursen, tror ni inte? ;) Jag tycker om engelska och blir därför extra glad att jag får VG i det, jag fick VG i första engelskakursen vi hade VT 2008 också!

Justja, jag har nog glömt bort att berätta att jag fick VG i kursen Barnkulturstudier som jag och en kompis skrev ett arbete ihop i. Rena rama svamlet men det gick ju tydligen hem. ;)

Americas Next Top Model 11.

Idag har jag spenderat mestadels av dagen och kvällen till att titta på hela säsongen av Americas Next Top Model cycle 11 och för en gångs skull vann min favorit som jag hade redan från starten! Hur ofta händer det liksom? :) Och det är även första gången jag INTE googlade fram vem som skulle vinna, duktigt av mig måste jag säga. :)

Nu är det dags för lite skönhetssömn, dock kommer jag aldrig att bli så snygg som dom i ANTM. ;P

Ljusglimt.

Jag tror att jag ser en liten ljusglimt. Men ännu hoppas jag inte alltför mycket, vågar liksom inte det än.

FEL!

Allt är bara fel! Allt blir bara fel!

Svackan är ett faktum.. Välmående? Skulle inte tro det..

Arbetsförmedlingen.

Klockan 13.00 ska jag till Arbetsförmedlingen och ha sånt där personligt samtal eller vad det är eftersom jag skrev in mig den 5 januari. Ska väl fixa en handlingsplan antar jag. Jag ska fråga om jag är berättigad till Alfa-kassan eller inte, jag borde vara det men ska höra mer om det. Vore ju bra om jag är berättigad till det för då får jag iaf någon slags säker inkomst varje månad. :)

Idag ska jag jobba för första gången på länge också, sist var nog den 2 januari. 16.00 - 21.15 blir ikväll det och det är ju bättre än ingenting, right?

Inget att ha..

Lika bra att sluta försöka få kontakt med kompisar som man en gång haft.. "Fullt upp ändå men kan vara din vän på detta community iaf." Liksom, jaha.. Inte ett skämt var det ens! Då skulle man väl ha berättat det, men nej då..

Gaah! Min svacka gör sig mer och mer påmind..

Klargöra.

Jag bara skojade angående mitt nyårslöfte om att uppdatera oftare. Ville bara klargöra det. ;) Haha!

Har ingen ork till varken det ena eller det andra. Känns som om jag kanske är på väg in i en svacka igen.. :(

Inventering.

Jag började det nya året med en inventering, på jobbet alltå. Borde iofs ta en inventering av mitt liv också när jag nu tänker efter. Aja, inventeringen började 12 och skulle hålla på till 19 men den drog ut på tiden så klockan 20 fick jag gå hem. Några hade gått hem mycket tidigare, dom med särskilda behov såsom barn och så.. Fusk!

Jag fick räkna massor med godis och jag blev inte ett dugg sugen, nejnej, inte alls. :P Haha! Min kropp värker och huvudet gör ont av all räkning och fokusering. Det är ingen höjdare att inventera men det måste ju göras. Ögonen börjar svida nu och bli väldigt trötta. Det är nog dags för en snabbdusch och sen bums i säng!

Adjökens adjö!

RSS 2.0