AC!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men det är något ni får stå ut med nu i sommar då jag jobbar huuuur mycket som helst! Imorgon är jag ledig iaf så då kanske jag kan ta tag i bloggen. Jag har lite grann att skriva om, och bilder att lägga ut. :)

Snart ska vi gå och sova, och skönt ska det bli! Vi har nämligen införskaffat en AC idag! ;)

Monsterpass.

Snacka om att jag är trött nu! Har jobbat värsta monsterpasset idag, 11.00-21.15, imorgon är det ett monsterpass igen, 12.00-21.15. Mina ögon är jättetrötta, men först ska vi äta vitlöksbaguett och titta på Reaper, sen får jag sova! :)

Mode-tips tack.

Väldigt länge har jag velat ha en snygg svart väst men jag har aldrig hittat någon eller så har dom varit för dyra. Men igår när jag och Claes var till Tuna Park hittade jag en, på REA! Passade perfekt gjorde den också. :) Nu till problemet, vad har man under västen? Och vad har man till på nederdelen? Jag kan absolut ingenting om mode så jag skulle gärna vilja ha lite tips och råd. :)

Goodiebag!

Jag är med och tävlar hos Wysteriia där man kan vinna en goodiebag som jag vill ha! :)Goodiebagen innehåller:
Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

Goodiebagen har ett värde av cirka 2600:-

Oväder?

Det är rätt så mörkt på himlen just nu och varmt ute.. Allt tyder på ett riktigt oväder och det skulle iofs vara skönt, men jag tycker att sånt är lite läskigt.. Men om jag har Claes att mysa med så brukar det gå bra. ^^ Iofs är han och fiskar nu, som alltid nästan, hoppas att han kommer hem snart!


Bloggdesign?

Hmm, blev inte sängen ändå. :P Tog mig en liten godisbit så jag blev lite pigg. ;)

Alltså, finns det ingen snäll själ där ute som skulle vilja hjälpa mig med en bloggdesign, gratis? Hör av er! Jag vill inte ha en av dom tråkiga förinställda designerna och jag kan ansolut ingenting om design själv. Det behöver inte vara nån jätteavancerad men inte heller bara byta bakgrundsfärg heller. Jag vill hitta min blogglust igen! Please?

Besatt.

Fy satan vad jag är trött nu, brukar inte vara så här trött så här tidigt. Sitter och tittar på filmen Besatt, men jag tror inte att jag orkar se färdigt den då den går på trean och det innebär ju en massa herrans reklam! Vi har den filmen faktiskt så jag får nog se den en annan gång, om jag nu vågar. :P

Nej, borsta tänderna och sen bums i säng kanske. Börjar ju 10.00 imorgon så jag ställer klockan på 08.00.

God natt!

Ledig!

Idag är jag ledig, woohoo! Skönt att få sova ut, jag sov ända till halv tio. ^^ Det tråkiga med dagens ledighet är att Claes stack iväg och fiskade för nån timme sen, jag som hade sett fram emot att få spendera lite tid med honom. Men men, jag är ju ledig på tisdag också så jag får se till att han är med mig hela dagen. :D

Jag är även ledig på lördag och söndag för då kommer min ena syster med familj ner och hälsar på! Det var på tiden om jag säger så, eller hur Malin? ;) Det är nämligen så att Amy Diamond är i Parken Zoo på söndag så vi ska dit och kika. Trevligt ska det bli att få träffa dom iaf. :)

Nej, undrar om jag kanske skulle ta tag i saker och ting här hemma, städa lite eller så. Nja, det visar sig, jag kanske bara latar mig framför datorn eller TVn ist. ;)


Taaz.

Haha! Jag var bara tvungen att spana in sidan www.taaz.com som jag sett att många skrivit om. Oj vad roligt! Jag har testat en massa nya frisyrer. Bilderna kommer här nedan. :)

Originalbilden:Bild 1:


Bild 2:


Bild 3:


Bild 4:


Bild 5:


Bild 6:


Bild 7:


Bild 8:


Vilken frisyr tyckte ni att jag passade bäst i? ^^

I ett nötskal.

Jag tänkte dra igång den här adressen nu!

Nu när jag jobbar en massa kommer mina uppdateringar kanske inte vara så roliga. :P Allt kommer handla om vilka tider jag jobbar, hur mycket folk det var, att jag hör blippandet av när man scannar in varor när jag är hemma och ska sova och hur lite lust jag har att åka till jobbet för att jag har jobbat en massa dagar i sträck. Där har ni min blogg i ett nötskal under sommaren. ;)

Skämt å sido. Jag ska försöka liva upp bloggen så gott det går. Men nu är det mat som gäller, sen är det bara att åka till jobbet. 12.00-19.30 är det som står på tapeten.

Bye bye!

RSS 2.0