ZUMBA.

Haha! Nu ska ni få veta nå roligt. :P Jag och min ena syster ska prova på ZUMBA ikväll! Oj vad jag kommer att skratta, eller asgarva kanske är ett bättre ordval. ;P Jag har liksom noll taktkänsla och noll koordination så det kan bli riktigt roligt.För övrigt provade jag på vattengympa igår vilket var skönt jobbigt. :) Jag ska nog fortsätta med att gå på det, ev. ska jag börja simma lite då och då igen också. Sen går jag ju en liten promenad på 20 minuter nästan varje lunch. Känns bra att vara aktiv måste jag säga.


iPhone!

Har glömt att berätta för er att jag numera är ägare till en iPhone! Jag och Claes förnyade våra abonnemang och fick då en varsin iPhone 3G 8 GB. Ingen av oss ångrar det valet! Vi är grymt nöjda, en underhållningsapparat med möjlighet att ringa från ungefär. ;) Det finns massvis med roliga apps som man kan ladda hem och underhålla sig med. Min favorit än så länge är iSwap Faces - man kan byta ansikten på två personer, hysteriskt roligt om ni frågar mig! :D


Bloggcandy!

Helena firar att hon har gått ner 30 kg vilket är otoligt bra! I och med detta tävlar hon ut en massa pysselsaker och självklart är jag med och firar henne och har chans att vinna dessa. :DVill du också ha chans att vinna? Klicka då på bilden och var med!

Förkyld.

Tro fan att jag är förkyld då! Claes kom hem med nå basilusker från Sthlm och blev förkyld och nu är det då överfört till mig, var bara en tidsfråga innan det skulle hända. Inte ett dugg roligt är det..

Det värsta med mina förkylningar är ju att dom tar aldrig slut i princip, jag får dras med dom hur länge som helst. Beroendet av nässpray kickar in rätt så omgående också men jag har blivit mer försiktig på sistone faktiskt just för att inte bli så beroende.

Och så detta eviga snytande! ♪♫ Rudolf Sandiie med röda mulen ♪♫ Röd näsa som svider och är skinnflådd typ. Nästan ingen idé att smörja näsan då jag snyter mig var och varannan minut känns det som.

Thank God för Treo/Ipren/Alvedon, nässpray och pappersnäsdukar!

Award.

Jag har fått en award av Tuggaa som jag tänkte ge mig på. :)

Den som får awarden ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg.
2. Länka till personen som gett dig awarden.
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Här kommer sju intressanta (?!?!) fakta om mig:

* I början av mitt och Claes förhållande gillade jag honom inte alls, jag gjorde t.o.m. slut med honom efter typ två-tre veckor! Men det tog inte lång innan jag insåg mitt misstag och vi blev tillsammans igen, tack och lov. ♥

* Jag har några tvångsbeteenden som egentligen är fåniga men jag kan inte bli kvitt dom. T.ex. måste jag ha ett jämnt antal på volymen på bilstereon, så om Claes höjer till 25 måste jag ändra till antingen 24 eller 26.

* Jag har alltid sagt/trott att jag inte gillar Fetaost men igår när jag smakade det för första gången så insåg jag att det var riktigt gott!

* Vissa (stora) bloggare gillar jag verkligen inte men jag kan inte heller sluta läsa deras bloggar, beroendeframkallande kan man kanske säga?

* Trots att jag har spelat fotboll i tio år (vilket man verkligen inte ser på mig) så har jag ingen bollkänsla, ingen alls alltså.

* Skräckfilmer och thrillers är något jag egentligen älskar men jag vågar inte se på såna synd nog.

* Jag har aldrig brutit något i hela mitt liv men däremot har jag stukat det mesta (fotleder, handleder, fingrar, underarm) och även töjt ut ledbanden i båda knäna fast vid olika tillfällen.

Jag vill ge denna award till: WysteriiaMelaHallonlarvJanetTuggaaJD och TK.

RSS 2.0