Botten.

Ibland måste man slå huvudet i botten för att ta till sig hur illa det egentligen är. Och det är först då man kan skjuta ifrån botten och börja simma mot ytan igen.

Grått.

Grått grått grått. Bara grått ute. Ungefär som inne då. Inne i mitt sinne.

Privat uppdatering.

Min andra blogg är nu uppdaterad, den LÖSENORDSSKYDDADE.

Vaccinera sig?

Denna svininfluensa-hysteri! Ja, för det tycker jag att det är, rena rama hysterin. Jag har velat fram och tillbaka länge om jag ska vaccinera mig eller inte och vissa stunder har jag varit mer säker än andra. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Jag lutar mest åt att INTE vaccinera mig faktiskt. Men som sagt, jag är inte helt säker.. Måste bestämma mig relativt snart också då det är min åldersgrupps tur nästa onsdag och torsdag här i Hofors på hälsocentralen.

Jag kan inte riktigt säga hur jag tänker heller tror jag. För jag vet inte. Lite är väl att det är oftast riskgrupper som drabbas hårdast och jag tillhör ju ingen riskgrupp. Men med min otur så skulle jag säkert drabbas hårt om jag nu skulle bli smittad. Gaah vad svårt!

Hur tänker ni i ert val?

Privat.

Jag har nu tagit steget och startat en underblogg till denna och den är privat, LÖSENORDSSKYDDAD. Det är för att jag ska kunna skriva av mig precis vad som helst, precis hur jag tänker och känner utan att få lite ångest över vilka som läser osv..

Vill just DU ha tillgång så är det bara att fråga men tänk på att risken finns att du blir nekad.


Bad day.

Idag har inte varit nån bra dag, absolut inte min dag.. Uscha..

Rosa moln?

Igår/inatt när vi skulle sova frågade jag Claes om sovrummet, som jag målat om utan att han egentligen ville det, blev så fult som han trodde att det skulle bli. Jag fick väl inget direkt svar på det men han sa att han skulle vilja ha nåt på den ena väggen, typ en målning med träd eller landskap eller så. Då sa jag att vi kanske kunde måla dit ett stort fluffigt rosa moln eftersom vi svävar på såna då vi är så otroligt kära i varandra fortfarande efter snart 5 år tillsammans. ;) Och vad svarar karln? Jo att hans moln minsann är vita! Ja men tack för det, då vet jag att han inte är lika kär nu som han en gång i tiden (kanske) var. ;P

Älskade idiot. ♥

RSS 2.0