Besviken.

Det var ju vägning idag och jag hade gått upp (*gråter*) det jag hade gått ner förra veckan, alltså 0,5 kg.. Jag ska nog aldrig mer säga att jag SKA gå ner si och så mycket till det och det datumet utan jag ska nog bara ta det som det kommer. Det blir bara fel när jag säger SKA tror jag, iaf i min viktnedgång.

Jag är lite besviken på mig själv faktiskt, fast jag vet inte riktigt varför, jag har ju promenerat denna vecka, på fritiden till och med! Annars har jag ju inte motionerat alls på min fritid utan bara fått den motionen jag får på jobbet. Aja, jag ska väl inte älta det dör. Jag visste ju att jag nångång, förr eller senare, skulle komma till den här dagen då det står plus på vågen ist för minus.

Lite senare kommer jag antagligen att börja med nåt här i bloggen som jag egentligen kommer att få ångra men jag hoppas att det i det långa loppet kommer att hjälpa mig med min motivation. Jag ska alltså ta bilder på mig själv så att ni, och jag, kan följa min viktnedgång och kroppens förändring. Vad tror/tycker ni om min idé?

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Tråkigt med viktuppgången... får man fråga vad för "metod" du kör för att gå ner i vikt?

2009-08-07 @ 11:36:39
URL: http://hyresfemman.wordpress.com
Postat av: therese

ja sätt inte press på dig själv utan säg bara att mitt första mål är att gå ner 3kg och det får ta den tid det tar =) annars mår man bara skit om man inte klarar det...

2009-08-07 @ 11:48:48
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Lina

Ett bra tips är att skära ner ordentligt på kolhydrater och öka mängden riktig fett, helst animaliskt. Ät mycket ägg, bacon, kött, smör, feta såser, grädde och liknande :)



Kroppen behöver fett för att förbränna fett. Kolhydrater gör att kroppen behåller det fett som den tar in.



Vi äter själv mycket fett och lågt med kolhydrater (ingen pasta, ingen potatis, inget ris, minimalt med frukt och så vidare) och mår toppen! Jag har inte gått ner alls men jag är redan nätt. Har dock sluppit både migrän, orolig mage och trötthet tack vare fettet och sambon min har gått ner 8 kilo och är helt normalviktig nu :) Vi har dessutom inte blivit sjuka så länge viätit lite kolhydrater :) Kan säga att sambon min inte motionerat alls utöver vanlig rörelse till och från jobb och så.



Om du är intresserad av att prova på det så har jag lite sidor du kan läsa mer på :)

2009-08-07 @ 12:07:38
URL: http://hyresfemman.wordpress.com
Postat av: therese

du 4kilo på en månad är grymt jävla bra. jag siktar på att gå ner runt 0,5-0,7kg i veckan så då blir det ju inte mer än 3kilo i månaden =)

Men det kan ju alltid variera, man vil så gärna gå ner allt nuuu!

hur mkt ska du gå ner ?

2009-08-07 @ 12:48:40
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: therese

okej, och jag vill ner 25kg men ärsch jag har mitt första mål snart klart och sen ska jag inte pressa mig för hårt =) mitt andra mål ligger på 85kg. då jävlar :D



men gud du har ju gått ner en hel del redan ju :D

2009-08-07 @ 12:58:42
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: therese

Jag vågar mest för att det inte är personer som känner mig som läser bloggen (vad jag vet) Har bara gett länken till bra vänner för det är ändå en väldigt privat sak att lägga ut bilder på sig själv och säga vikt. Man måstekunna stå för det om folk börjar kommentera det.



Jag har gått ner 4kg på 6veckor eller något, har gått upp och ner en hel del då jag på helgerna ofta dricker mkt alkohol och fyllekäkar :P

2009-08-07 @ 13:08:34
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Vad tråkigt, men det är bara att fortsätta kämpa.. Jag skall börja min viktnedgång när Andreas börja jobba igen ... jag, maken o svågern skall försöka att gå ner i vikt.



Jaha, lite synd kanske men väldigt fina designers.

2009-08-07 @ 13:09:23
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: therese

du jag får så otroligt mycket tips och stöttande utav alla mina besökare, guld värda =) så jag röstar för att du ska visa lite bilder :D

2009-08-07 @ 13:22:02
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: therese

ja du kan alltid ta bort inlägget med bilder om du ångrar dig :)

2009-08-07 @ 13:27:10
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: F

Tycker jag absolut... sporrande för dig själv med.

2009-08-07 @ 13:44:52
URL: http://dagligdags.blogg.se/
Postat av: Vilma

fin blogg! =)

2009-08-07 @ 15:10:03
URL: http://healme.blogg.se/
Postat av: therese

åhh jag vill också testa spikmatta, eller har gjort det en gång men var inte så skönt då :P

2009-08-11 @ 07:59:03
URL: http://slutavarafet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0